Udvalgte cases

Troldtekt, Køge Business College

Køge Handelsskole

Køge Handelsskole stod atter overfor en udvidelse. Nybyggeriet er blevet et moderne, nyt ansigt for skolen udadtil.
Troldtekt Acoustic Panels in Utzon Centre

Utzon Congress Center

Aalborg Havnefront er blevet beriget med et lille mirakel af en bygning.
Troldtekt, The Shed

The Shed

Troldtekt akustikplader var installeret overalt i The Shed, som var midlertidigt hjemsted for Londons berømte National Theatre på sydsiden af Themsen. Bygningen fungerede som et tredje auditorium, mens Cottesloe Theatre var lukket i et år som en del af NT Future-saneringsprogrammet.
Troldtekt, Engelund, Hojbjerg, Aarhus

Renoveret designerhjem i Aarhus

Design og funktionalitet var nøgleordene, da Signe og Sune Wirth Engelund renoverede deres arkitekttegnede villa i Aarhus. De støbte betongulv, installerede glasparti i hele den ene side af alrummets sider og lavede loft til kip.
Vægbeklædning med akustikplader fra Troldtekt i sportshal

Skole i Warszawa

Skolebørn lærer og leger i et vidunderligt miljø.
Troldtekt Tonstad Skole

Tonstad Skole & Badeanlæg

Skolen fremstår meget moderne i udtryk og materialer, men er en succesfyldt gennemgribende om- og tilbygning af skolen fra 1965.
Troldtekt Sommerstaden

Sommerstaden i Malmø

Vellykket konvertering af sygehus fra 1970-erne til eksklusive lejeboliger for unge.
Troldtekt Atuarfik Skole

Atuarfik Hans Lynge Skole

Skolen spiller en vigtig rolle i den nye bydel Qinngorput ved Nuuk. Den formår på en gang at indpasse sig i det krævende klima og være et pejlemærke og samlingssted for området.
Troldtekt, Krik, natur og kulturhus

Krik natur- og kulturhus

Force4 Architects natur- og kulturhus i Krik i Vestjylland er et af to vinderprojekter i WOOD WOOL AWARD™ 2015. Konkurrencen hylder moderne arkitektur, hvor træbeton beriger og understøtter det arkitektoniske design.
Troldtekt private home in Herning

Herning, MMAMAA

I en nyt arkitekttegnet villa ved Herning er støj i form af dårlig akustik og overflødigt pynt skåret væk og tilbage står en oplevelse af en villa, hvor der ikke er gået på kompromis med arkitekturen eller den indvendige atomsfære. Med sine homogene flader og skarpe hjørner er huset fint komponeret over den kuperede grund.
Troldtekt Ringkøbing School

Ringkøbing Skole & Musikskole

Gennemsigtighed og fleksibilitet præger flot udbygning af vestjysk skole.
Lydabsorberende træbetonplader fra Troldtekt anvendes ofte som akustikloft i private hjem

Naturbydelen Ringkøbing K

Naturbydelen Ringkøbing K forener boliger og natur. Flere har valgt at få monteret Troldtekt akustiklofter for at understøtte naturens ro.
Troldtekt, Broby

Liebhaveri mellem skov og sø

Kurt og Lotte Elmer Nielsen har renoveret liebhaverejendommen i Broby på Fyn. Resultatet er et helt unikt hus, hvor de valgte materialer bevidst skaber sammenhæng mellem husets indre og de naturlige omgivelser udenfor. Parret var meget opmærksomme på, at hele familien skulle kunne trives i huset.
Troldtekt KKG

KKG

Opgaven lød på at sammenbygge et gymnasium og en teknisk skole. To bygninger skulle blive til én og to uddannelseskulturer skulle dele faciliteter. En stor arkitektonisk udfordring, der elegant og simpelt er løst ved at lade de to fløje bogstaveligt overlappe hinanden.
Troldtekt Westminister College

City of Westminster College

Den nye hovedbygning til Londons City of Westminster College er tænkt som et flagskib for nye tilgange til undervisning og læring.
Troldtekt, Nordkraft, Ålborg

Nordkraft

Mellem den centrale del af Aalborg og havnen ligger Nordkraft nu som et kulturelt omdrejningspunkt, der rækker ud over bydelen. Maskinerne er fjernet og kun lidt er tilføjet. Troldtekt er anvendt på alle lofter og sikrer dermed at industriarkitekturen kan bruges til alt fra koncerter til galleri.
Kompasset

Kompasset

Nordjyllands første sikrede institution for unge er nordisk kvalitet.
Troldtekt, Nørre Vosborg

Nørre Vosborg

Moderne hotelfløj og konvertering af ladegårdsanlæg til kulturelle formål.