Messer & events

Få inspiration til sund skolearkitektur på SCHULBAU i Hamburg

Politikerne har afsat 845 millioner euro i 2023 og 2024 til at forbedre rammerne for skoleelever i Hamburg-området. Tag med på SCHULBAU-messen 19.-20. september, og oplev blandt andet karakterfulde Troldtekt akustikløsninger, som bidrager til et sundt indeklima.

Troldtekt tager med SCHULBAU til København

Arkitekter og andre fagfolk udveksler viden om skolebyggeri på tværs af grænser, når SCHULBAU-messen kommer til Danmark i juni. Troldtekt deltager som udstiller, partner på en studietur for arkitekter og sponsor for messens studenterkonkurrence.

3daysofdesign: Oplev Troldtekt i Kongernes Lapidarium

Alle med passion for design er inviteret til 3daysofdesign, som foregår 7.-9. juni over hele København. Troldtekt deltager med en inspirerende installation blandt de fine, gamle skulpturer i Kongernes Lapidarium. Under designfestivalen kan du også besøge vores showroom i Vestergade.

Building Green Hamburg: Vil nye krav sætte skub i den cirkulære økonomi?

Building Green, event om bæredygtigt byggeri, rykker for første gang til Tyskland. Arkitekter og andre fagfolk mødes 6.-7. juni i Hamburg til udstilling og debatter. Troldtekt sidder med i panelet under en debat, hvor produktdatabasen Building Material Scout er vært.

Troldtekt med som partner på Cradle to Cradle-kongres

Det innovative kontorbyggeri The Cradle i Düsseldorf, som får et Troldtekt akustikloft i foyeren, danner ramme om en del af aftenarrangementet ved Jahreskongress Cradle to Cradle i maj. Troldtekt er med som partner på kongressen.

Oplev Troldtekt ved UK Construction Week i London

Troldtekt udstiller som en del af Kingspans stand ved UK Construction Week, som finder sted 2.-4. maj i ExCeL (London). Du kan både opleve Troldtekt akustikløsninger og høre vores pointer om materialesundhed til et af fagmessens seminarer.

Hør om by-transformation og sundt indeklima på Building Green Aarhus

Building Green Aarhus er rykket ind i større rammer i Aarhus Congress Center. Her kan du 3.-4. maj opleve et udvalg af karakterfulde Troldtekt akustikløsninger. Tag også plads ved scenen, når Troldtekt er vært for en ’Green session’ om sundt indeklima i kontormiljøer.

Mød Troldtekt og DGNB på BAU 2023 i München

Troldtekt er med som partner på DGNB’s stand ved den førende fagmesse BAU 2023. På standen retter DGNB og partnerne blikket mod fremtidens bæredygtige, klimapositive og cirkulære byggeri.  

Mød Troldtekt på BYGGERI’23 – og spil med om lækre præmier

Besøg Troldtekts stand på BYGGERI’23 i Fredericia. Her kan du opleve den nye Troldtekt v-line med diskrete spor, akustikplader med reduceret CO2-aftryk og meget andet. Prøv også vores virtuelle designpuslespil, hvor du kan vinde en middag. Eller deltag i konkurrencen om pladerne fra standen.   

Invitation: En designdag med god akustik og godt til ganen

Rund dit besøg på Stockholm Furniture Fair af med en aftenvent hos Studio B3 i hjertet af Stockholm. Her kan du være med til at åbne Troldtekts nye showroom – mens du nyder dj-musik, mad og drikke.

Stockholm Furniture Fair 2023

Vil du opleve effektfulde akustikløsninger gå hånd i hånd med karakterfuldt design? Så besøg Troldtekt AB på designmessen Stockholm Furniture Fair. Her kan du se et udvalg af designløsninger i flotte farver og kombinationer. Prøv også det virtuelle designpuslespil på standen, hvor du kan vinde en weekendrejse til København. Og hør Troldtekts oplæg om design med sunde materialer.
Loftsbeklædning med akustikplader fra Troldtekt i skolebyggeri

Mød Troldtekt på SHULBAU i Köln og Berlin

Få inspiration til bæredygtige skoler med sundt indeklima på efterårets SCHULBAU-messer. Både i Köln og Berlin kan du se et udvalg af Troldtekt akustikplader og høre inspirerende oplæg i Experten Lab.

A@W Berlin 2022

ARCHITECT@WORK bliver afholdt i flere europæiske storbyer – onsdag den 19. og torsdag den 20. oktober 2022 i Berlin.

A&W København 2020

Skal du besøge ARCHITECT@WORK i København, Berlin eller Stuttgart? Så kan du opleve Troldtekts serie af designløsninger, som kombinerer god akustik med personligt udtryk.

Akustikløsninger fra Troldtekt på A@W Berlin 2020

Se billeder fra A@W Berlin 2020 her.

Flot parløb mellem DGNB og Troldtekt på BAU 2019 | Troldtekt

Troldtekts veldokumenterede fokus på bæredygtigt byggeri var meget synligt på den netop afholdte messe BAU 2019 i München. Troldtekt deltog på messen som kooperationspartner med DGNB - det tyske selskab for bæredygtigt byggeri. Læs messerapport her.

Architect@Work Stockholm 2019

Troldtekt introducerede ny designlinje på Architect@Work i Stockholm den 3.-4. april 2019.

Reversible Experience Modules exhibition

Troldtekt repræsenteret på REM vandreudstilling om cirkulære byggematerialer med Material Passports indeholdende information om bl.a. demontering og genanvendelse.

Building Green København 2017

Troldtekt ventilationslofter og ny dokumentation om Troldtekt akustiklofters bidrag til en DGNB-certificering på Building Green Copenhagen.

Rising Architecture Week 2017

Den 11.-15. september 2017 løb biennalen Rising Architecture Week af stablen i Den Rå Hal på Godsbanen i Aarhus. Rising Architecture Week bød på en imponerende Troldtekt installation skabt af det tyske arkitektkollektiv Raumlabor.

Brunch, bæredygtighed og Building Green

Hør om 360 graders bæredygtighed gennem Cradle to Cradle, når Troldtekt inviterer til faglig brunch 2. november – med mulighed for fælles transport til Building Green.

Invitation: Tag på skovtur og fabriksbesøg med Troldtekt A/S og FSC Danmark

Troldtekt A/S og FSC Danmark inviterer på skovtur og fabriksbesøg mandag den 7. november. Her får du indblik i moderne, FSC®-certificeret skovdrift og produktion af FSC-certificerede akustikplader.

Inspirationsseminar for ingeniører

Troldtekt inviterer ingeniører til inspirationsseminar om indeklima i Kirkens Hus i Nørresundby, hvor akustiklofter med lavtryksventilation sikrer den gode lyd og frisk luft uden træk.

Kom til inspirationsseminar om indeklima

Troldtekt inspirationsseminar om indeklima på Hotel Koldingfjord, hvor akustiklofter med lavtryksventilation sikrer den gode lyd og frisk luft uden træk.

Kom til inspirationsseminar om indeklima

Troldtekt inspirationsseminar om indeklima på Hotel Koldingfjord, hvor akustiklofter med lavtryksventilation sikrer den gode lyd og frisk luft uden træk.

Inspirationsseminar om indeklima

Troldtekt inspirationsseminar om indeklima på Hotel Koldingfjord, hvor akustiklofter med lavtryksventilation sikrer den gode lyd og frisk luft uden træk.

Architect at Work Kbh 2016

Se billeder fra Architect at Work 2016 her.

Architect @ Work København 2018

Se billeder fra Architect @ Work i København her.

Troldtekt A/S på Building Green Aarhus 2017

"Troldtekt på Building Green Aarhus med den prisvindende Troldtekt rhombe samt i paneldebat under temaet ""Byggebranchen i cirkler"".

Building Green 2015

Se billeder fra Building Green 2015 her.

Troldtekt på Building Green 2016

Se billeder fra Building Green 2016 her.

Architect @ Work 2015

Se billeder fra Architect @ Work 2015 her.

BYGGERI 16

Se billeder fra BYGGERI 16 her.

BYGGERI 2018

Se billeder fra BYGGERI 2018 her.

Troldtekt Learning Session om indeklima og god ventilation på Building Green

Se billeder fra Troldtekt Learning Session på Building Green 2019.

Learning Session på Building Green 2018

Læs mere om Troldtekt Learning Session om sundt indeklima og god ventilation på Building Green 2018