Invitation: En designdag med god akustik og godt til ganen

Rund dit besøg på Stockholm Furniture Fair af med en aftenvent hos Studio B3 i hjertet af Stockholm. Her kan du være med til at åbne Troldtekts nye showroom – mens du nyder dj-musik, mad og drikke.

Sammen med Studio B3 inviterer Troldtekt AB til en hyggelig aften i elegante rammer med god akustik. Her fejrer vi åbningen af Troldtekts nye kombinerede showroom og mødeområde, hvor du kan opleve elegante Troldtekt akustikløsninger i forskellige farver og design.

Studio B3 er Stockholms største showroom inden for møbler, belysning og materialer med 34 udstillere – fordelt på tusind kvadratmeter i hjertet af Stockholm.

Praktisk info om eventet:

  • Tirsdag den 7. februar kl. 18.00-22.00

  • Studio B3, Barnhusgatan 3, 111 23 Stockholm
    (eventet foregår i hele Studio B3)

  • Suppe og brød samt vin og øl

  • Ingen krav om tilmelding

Kombinér med Stockholm Furniture Fair

Eventet i Studio B3 ligger i forlængelse af åbningsdagen for designmessen Stockholm Furniture Fair. Også her kan du møde Troldtekt og opleve, hvordan effektive akustikløsninger går hånd i hånd med elegant design.

Prøv desuden vores virtuelle designpuslespil på standen, hvor du kan vinde en weekendrejse for to personer til København, inklusive restaurantbesøg og god akustik. 

Mød os 7.-11. februar på stand A22:20 på Stockholmmessen.

Vi håber på, at du og dine kolleger har lyst til at lægge vejen forbi både eventet i Studio B3 og Stockholm Furniture Fair!

Skulle du have spørgsmål, kan du kontakte Claes Grönquist på tel +46 70 533 99 52 eller clg@troldtekt.com.