Skab et sundt indeklima med god akustik og frisk luft

Inspirationsseminar

Troldtekt byder ingeniører indenfor til inspirationsseminar om indeklima på Hotel Koldingfjord den 14. marts. Som deltager kan du møde oplægsholdere fra Moe A/S og Aalborg Universitet – og opleve de smukke rammer, hvor Troldtekt ventilation sikrer kombinationen af god akustik og effektiv ventilation.   

De fleste nordeuropæere tilbringer 80-90 procent af deres tid indendørs, og indeklimaet spiller en stor rolle for både koncentration, produktivitet og velbefindende. Derfor vægter indeklima også højt i dokumenteret bæredygtige bygninger.

På Troldtekts inspirationsseminar for ingeniører kan du høre om indeklimaets fremtidige rolle i både bygningscertificeringer som DGNB og Bygningsreglementet. Derudover kan du lære mere om ventilationsløsningen, der vandt ELFORSK-prisen 2017. Her spillede Troldtekt ventilation en stor rolle i forsøgene.

Lyd, luft og gourmet

På dagen kan du høre oplæg fra ingeniører, som har stor viden og erfaring inden for ventilation og indeklima (se programmet nederst).

Arrangementet begynder med Hotel Koldingfjords gourmet-frokostbuffet og slutter med, at hoteldirektør Peder J. Madsen viser rundt i de smukke omgivelser med udsigt over Kolding Fjord. Her vil han især have fokus på tilbygningen med konferencelokaler, hvor der er installeret Troldtekt ventilation.

Troldtekt ventilation er en gennemtestet løsning med en række indbyggede fordele. Loftet sikrer frisk luft uden træk og støj. Det reducerer energiforbruget til ventilation. Det regulerer rummets akustik og fugt. Og det gør det muligt at bygge med højt til loftet uden synlige installationer.

Det er gratis at deltage i seminaret, men der er begrænsede pladser, som fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Dato: Mandag den 14. marts
Tidspunkt: Klokken 12.00 - 16.00

Sted:
Hotel Koldingfjord
Fjordvej 154
6000 Kolding

Kontakt vores projektkonsulent
Bente R. Therkildsen på tlf. 2773 6700 eller brt@troldtekt.dk

Program

12:00-13:00: Hotel Koldingfjords gourmet-frokostbuffet

13:00-13:45: Per Heiselberg, ph.d., civilingeniør, professor, Institut for Byggeri og Anlæg, Aalborg Universitet
Om ny ventilationsløsning, som både giver bedre indeklima og energibesparelser, og som vandt ELFORSK-prisen 2017.

13:45-14:10: Bente Rasmussen Therkildsen, Projektkonsulent, Troldtekt A/S
Om Troldtekt akustik og Troldtekt ventilation

14:10-14:30: Kaffepause

14:30-15:15: Steffen E. Maagard, koncernkompetencechef – Energidesign & Indeklima, Moe A/S rådgivende ingeniører
Om indeklimaets rolle i certificeringer og lovkrav. Herunder om implementering af sundheds- og velværekriterier i de nye DGNB-DK-manualer, den nye frivillige bæredygtighedsklasse samt om indeklimakrav i relation til Bygningsreglementet.

15:15-16:00: Peder J. Madsen, adm. direktør, Hotel Koldingfjord


> Læs mere om Troldtekt ventilation
> Se fotos, og læs om indeklimaet på Hotel Koldingfjord