Tag på skovtur og fabriksbesøg med Troldtekt og FSC Danmark den 7. november

Træ er et fleksibelt, bæredygtigt og CO2-neutralt naturmateriale til fremtidens byggeri. Det er vigtigt, at vi tager ansvar for verdens skove, som leverer de værdifulde byggematerialer. Og at vi sikrer biodiversiteten og med bæredygtig skovdrift understøtter FN’s verdensmål nummer 15 om livet på land.

Derfor inviterer Troldtekt A/S og FSC Danmark på skov- og studietur mandag den 7. november. Her får du indblik i moderne, FSC®-certificeret skovdrift og produktion af FSC-certificerede akustikplader.

Program:

  • Afgang klokken 8.15 fra Arkitektskolen og 8.30 fra Musikhuset. Vi besøger en FSC-certificeret skov i Tarm Kommuneplantage, hvor en lokal skovfoged og skoventreprenør viser rundt og fortæller om drift af bæredygtig løv- og nåleskov.
  • Vi fortsætter til Troldtekt A/S i Troldhede, hvor FSC Danmark fortæller mere om FSC-certificering, og hvad du som rådgiver skal være opmærksom på, når du projekterer med træprodukter.
  • Troldtekt viser rundt i den topmoderne produktion af akustikplader. Her kan du opleve, hvordan Troldtekt håndterer det FSC-certificerede træ (FSC®C115450) i praksis og sikrer sporbarheden gennem produktionen.
  • Retur med afgang fra Troldhede klokken 15.00

I bussen byder vi på morgenbrød og kaffe, og inden rundvisningen på fabrikken i Troldhede serverer vi en let frokost.

Husk praktisk tøj - og gerne gummistøvler!