Inspiration til private boliger

I hjemmet tilbringer vi det meste af vores tid – måske også en del af arbejdstiden. Det er her, vi er sammen med dem, der betyder mest for os. Hvor vi lader op, hvor børnene vokser op, hvor livet leves. 

Her på temasiden kan du læse, hvordan du i private hjem kan forene et sundt indeklima med god akustik og elegant design i private hjem. Se, hvor stor forskel det kan gøre for den akustiske komfort at vælge de rigtige materialer til boligen.

På temasiden kan du desuden opleve nybyggede og renoverede boliger, hvor arkitekter og bygherrer har tænkt over detaljerne.

Flere artikler i temaet om private boliger

Sådan indretter du boligen ud fra designerens principper

Designer og arkitekt Bruno Jakobsen arbejder altid ud fra tre gennemgående designprincipper, uanset hvilke projekter det handler om. Få designerens tips til indretning, og lad dig inspirere af hans karakteristiske design.

Skal du vælge designloft? Få arkitektens anbefalinger

Et Troldtekt designloft sikrer både optimal akustik og karakter i dit hjem. Få anbefalinger til den rette akustikløsning fra arkitekten bag serien af Troldtekt designløsninger.

Troldtekt bidrager til en verden i bedre balance

I mere end et årti har Troldtekt arbejdet strategisk med bæredygtighed – både i forretningen og produkterne. Det har resulteret i en række konkrete tiltag og certificeringer, som er din garanti for et dokumenteret bæredygtigt loft.

Magasin: Bliv inspireret til at forene god akustik og karakterfuldt design

Skal du bygge nyt eller renovere? Så er der inspiration at hente i det nye magasin ’Troldtekt i private boliger – karakterfulde hjem med god akustik’.

Med og uden Troldtekt: Så stor forskel gør det i boligen

Vil du undgå rumklang i hjemmet og lyde, der kastes rundt? Det handler kort sagt om at forkorte rummets efterklangstid.

Showrooms: Oplev Troldtekt i København, Aarhus og Middelfart

Nu kan du gå på opdagelse i det brede udvalg af Troldtekt akustikløsninger flere steder i landet. Besøg et af vores tre showrooms i København, Aarhus og Middelfart.

Vælg et designloft med diskrete spor til hjemmet

Troldtekt har lanceret to nye varianter i serien af karakterfulde designløsninger: Troldtekt® v-line 1way og 2way. Oplev Troldtekt v-line her.

En markant forvandling af familien Bojes nye hus

Et nybygget hus er ingen garanti for god akustik. Det måtte familien Boje sande, da de flyttede ind deres hus i Solbjerg. Der skulle nye Troldtekt akustiklofter til, før huset endelig begyndte at føles som et hjem.
Troldtekt akustiklofter i privatbolig

Søren Vesters private bolig i Thise

I sit hjem i Thise tester Søren Vester de gode designidéer i forbindelse med sin løbende renovering. Senest har han fået monteret et akustikloft af typen Troldtekt v-line med plader baseret på den nye cementtype FUTURECEMTM.
Troldtekt Matilde Trobeck
09.12.2022

Kendt fra Instagram: Har valgt Troldtekt til familiens nye hjem

Matilde Trobeck, der deler indhold om livsstil og bolig med sine cirka 88.000 følgere på Instagram, har været på besøg i Troldtekts showroom i København. Sammen med sin mand har hun valgt Troldtekt v-line til det kommende hjem i Nordsjælland – og du kan følge byggeriet online.
11.10.2022

Troldtekts designserie er ”årets løsning” til boligbyggeri

Ved forlaget Callweys awardshow ’Wohnbauten Des Jahres 2022’ i München har Troldtekts serie af designløsninger vundet prisen som Årets løsning.

Dokumenteret bæredygtige boliger vinder frem

Den bæredygtige bygningscertificering DGNB finder vej til flere private hjem - for at opnå DGNB-point er det vigtigt at tænke sunde materialer ind i designet.

Vi byder mørket og roen indenfor

Sort og andre mørke farver er kommet for at blive. Interview med Rikke Skytte, der fortæller om, hvordan tendensen med mørke flader i hjemmet har bidt sig fast.

Hjemmet bliver mere personligt og farverigt

I Troldtekts tema kigger design- og livsstilsekspert Mads Arlien-Søborg i krystalkuglen og fortæller om de nyeste tendenser i private hjem. Læs med her, hvis du er nysgerrig på, hvad der rører sig og få ideer til at bringe personlighed og farver ind i boligen.

Referencer med private boliger

Se flere aktuelle temaer

Se også vores andre aktuelle temaer, hvor vi sætter fokus på trends og tendenser inden for akustik, indeklima, arkitektur og bæredygtigt byggeri.