Showrooms: Oplev Troldtekt i København, Aarhus og Middelfart

Nu kan du gå på opdagelse i det brede udvalg af Troldtekt akustikløsninger flere steder i landet. Besøg et af vores tre showrooms i København, Aarhus og Middelfart.

Det er nemmere at fornemme god akustik med egne ører og se karakterfuldt design med egne øjne. Derfor har Troldtekt nu åbnet sine to showrooms i København og Aarhus for private boligejere. Dermed kan du tre steder i landet opleve det brede udvalg af Troldtekt akustikløsninger.

Her finder du de tre showrooms:

København: Gardergården, Vestergade 20C, 2. sal, København K
- Åbent for private torsdage og fredage kl. 13-18 og lørdage kl. 10-14

Aarhus: Sletvej 2A, Tranbjerg J
- Åbent for private torsdage kl. 13-16 og fredage kl. 13-15

Middelfart: Byggecentrum, Hindsgavl Allé 5, Middelfart
Åbent for private alle dage kl. 10-17.

OBS! De to showrooms i København og Aarhus er i Troldtekts egne lokaler og dermed bemandet i åbningstiderne. Showroomet i Middelfart er en del af Byggecentrums udstilling og ubemandet.

Læs mere om vores showroom i København

Et bredt udvalg af akustikløsninger

I de tre showrooms kan du opleve alt fra klassiske Troldtekt akustikplader i flere farver og varianter til den prisvindende serie af Troldtekt designløsninger med fræsede spor eller karakterfulde former og mønstre.

Også de seneste produktnyheder er udstillet. Blandt andet den nye designløsning Troldtekt v-line samt Troldtekt plader baseret på cementtypen FUTURECEM™, som har et reduceret CO2-aftryk under produktion (faserne A1-A3 i en miljøvaredeklaration – EPD).