Mirabelle Spiserìa hele dagen lang

Hos Mirabelle på Nørrebro har restauratøren, Christian F. Puglisi, ændret på stedets koncept, så det fremfor at være et bageri, i dag er genåbnet som et heldags-spiseri og vinbar efter siciliansk tradition.

Troldtekt, Mirabelle Bakery
Foto: Helene Høyer Mikkelsen, architect

Man kan fortsat starte sin dag ved Mirabelle med morgenmad eller brunch med særligt fokus på æggeretter. Senere serverer stedet pasta og sandwich, mens man om aftenen kan vælge en menu eller á la carte. Christian F. Puglisi er selv fra Sicilien, og derfor er stedet nu et mere direkte aftryk af hans syditalienske rødder. Vinkortet består kun af sicilianske vine, mens ingredienser som citroner, kapers og mandler indgår i mange retter. De gode, enkle råvarer er fortsat i fokus og er med til at begejstre anmelderne. -Et Spiserìa er et forsøg på at forene det nye københavnske heldags-spiseri med det italienske Trattoria, står der på hjemmesiden. Christian F. Puglisi som både er kok og restauratør driver også Bæst og Rudo i København.

 

Genbrug og rustikke materialer

Indretningen er meget uformel med borde i forskellige størrelser og barstole ved disken. Gulvet er meget i øjnefaldene med et smukt sort/hvidt mønster. Lamperne er forskellige, dog hvide, og kan flyttes efter behov. Ydermuren er rå med synlige mursten og væghylder i træ. Det rustikke og bløde udtryk fortsætter i loftet med Troldtekt i farvevarianten lys natur, hvor indretningen er varetaget af ATM Design, som har sans for at kombinere det forfinede med det rustikke – og samtidig skabe en venlig atmosfære. Stedets autenticitet er også elegant fremhævet i indretningen, når genbrugsmaterialer og Troldtekt lofter matcher stedets stærke fokus på kvalitet, økologi og lokale råvarer.