Find Troldtekt akustik-fagmand

"Troldtekt akustik-fagmænd har gennemgået kurser i grundlæggende akustiske begreber, beregninger til at ""læse"" et rums akustik samt korrekt montering af forskellige Troldtekt løsninger"

Har du brug for en akustik-fagmand?

Der er 6 gode grunde til at vælge en certificeret Troldtekt akustik-fagmand, når du vil have bedre lyd i boligen.

Du får en håndværker, der:

Find Troldtekt forhandlere og akustik-fagmænd

Mindre forhandlere, som er listet som lagerførende, kan i nogle tilfælde skaffe produkterne fra et centralt lager.

Akustiklofter gav ro i storbylejligheden

Efter en periode i udlandet flyttede Andreas og hans familie til en dejlig lejlighed i København. Akustikken var dog ikke optimal, og det var særligt problematisk for Andreas, der lider af menières sygdom og derfor er meget plaget af lydgener, som forværres, når akustikken er dårlig.

Andreas og hans familie fik derfor etableret en enkel og effektiv akustikløsning med loftsflåder og indrammede Troldtekt akustikpaneler.

Certificeret Troldtekt akustik-fagmand Henrik Ludvigsen stod for monteringen af den spændende akustikløsning.

Troldtekt Porcelænshaven, København

Ro til samvær

Fem snakkesalige teenagere, et åbent køkkenalrum og et rustikloft er ikke en god kombination. Derfor deltog Lone Dam og Ole Brix i 2013 i Troldtekts konkurrence om et akustikloft - og vandt.

Certificerede Troldtekt akustikfagmænd Flemming Vitus og Jack Hegaard fra det fynske tømrerfirma Mig og Svoger påtog sig opgaven med at sætte loftet op.

Troldtekt, privatbolig, Svendborg

Rolige omgivelser for øjne og ører

Carsten og Dorthe ville gerne have en stilren bolig med god plads, der kunne danne en rolig og afslappende ramme for deres hverdag.

Parret faldt hurtigt for ejendommen lidt udenfor Lemvig og allierede sig med arkitekt Bo Bramsen og tømrer- og snedkermester, Steen Stensgård, der også er certificeret Troldtekt akustik-fagmand.

Troldtekt, Bo Bramsen, Lemvig