"Troldtekt akustik-fagmænd har gennemgået kurser i grundlæggende akustiske begreber, beregninger til at ""læse"" et rums akustik samt korrekt montering af forskellige Troldtekt løsninger"

Har du brug for en akustik-fagmand?

Der er 6 gode grunde til at vælge en certificeret Troldtekt akustik-fagmand, når du vil have bedre lyd i boligen.

Du får en håndværker, der:

Troldtekt Baekkelunds Have

Hvad er en akustik-fagmand?

Hos Troldtekt oplever vi en stigende efterspørgsel fra private boligejere, der ønsker bedre akustik i hjemmet. En væsentlig årsag er den minimalistiske byggestil, hvor hårde flader af glas, stål og beton giver et rungende lydbillede. Her kan loft- og vægbeklædning fra Troldtekt bidrage til en god lydkomfort.

Når vi certificerer tømrere, er det for at klæde dem bedre på til at rådgive om god akustik. En certificeret Troldtekt akustik-fagmand har gennemgået kurser i grundlæggende akustiske begreber, beregninger til at "læse" et rums akustik samt korrekt montering af forskellige Troldtekt løsninger.

Uanset om boligen stadig kun er streger på et papir, eller om et renoveringsprojekt er i fuld gang, er det en god idé at tage sin Troldtekt akustik-fagmand med på råd. Han er garantien for en flot, velfungerende og korrekt monteret akustikløsning – et godt resultat!