Om Troldtekts certificering

Troldtekt er Cradle to Cradle-certificeret på sølvniveau.

Certificeringen omfatter hele produktpaletten af Troldtekt træbeton i typerne lys natur, grå natur og malet i standardfarverne hvid 101, grå 202, koksgrå 208 samt sort 207. Certificeringen omfatter også den brandsikre Troldtekt A2 og Troldtekt agro.

Troldtekt er Cradle to Cradle-certificeret på sølvniveau

Nye malingrecepter kan give avancement

For at avancere til guldniveau skal vi som minimum opnå guld inden for alle Cradle to Cradles fem kriteriekategorier. Som det fremgår af vores scorecard, er det alene kategorien materialesundhed, der afholder os fra at opnå guld. Det skyldes, at der i vores maling indgår det rådhæmmende stof biocid.

Efter en længere dialog med vores malingleverandører tager vi i 2021 en ny malingrecept uden biocid i brug, og vi supplerer med plantebaseret maling. Vi forventer på den baggrund, at Troldtekt produkterne avancerer til Cradle to Cradles guldniveau i løbet af andet halvår 2021.

Cradle to Cradle-scorecard

Skemaet viser Troldtekts score ved Cradle to Cradle re-certificeringen primo 2021.

Material Health er fortsat på C2C sølv-niveau, og derfor fastholder Troldtekt en samlet C2C-certificering på sølv-niveau.

Material Reutilization, Renewable Energi, og Social Fairness er alle på C2C guld-niveau, mens Water Stewardship fortsat er på platin-niveau.

Om Troldtekts certificering

Cradle to Cradle-certifikat

Download Troldtekts Cradle to Cradle-certifikat