TEMA: MiniCO2 Husene

Bæredygtigt typehus samler gode CO2-erfaringer

I weekenden 21. og 22. juni løftede Realdania Byg sløret for fremtidens klimavenlige familiehus. MiniCO2 Typehuset henter inspiration fra fem tidligere forsøgshuse og skærer 45 procent af CO2-udledningen i forhold til et normalt parcelhus. Troldtekt er valgt til lofterne både inde og ude.

Troldtekt, Benée-huset

Besøg MiniCO2 Husene i Nyborg

Har du lyst til at kigge indenfor i fremtidens bæredygtige typehuse? Realdania Byg slår nu dørene op til de seks spændende byggerier i Nyborg, og hver søndag sommeren over kan du tage et kig på egen hånd. I august/september kan du tilmelde dig en guidet rundvisning med projektleder Jørgen Søndermark.  

Troldtekt, The changeable house and The quota house

Case om MiniCO2-husene

MiniCO2 Husene er et eksperiment, hvor Realdania Byg i 2013 og 2014 opfører en håndfuld nye parcelhuse på en grund vest for Nyborg. Husene skal på hver sin måde vise, hvordan man kan reducere ressourceforbruget og dermed CO2-udledningen i forskellige faser af en bygnings levetid.

Se flere fotos og læs meget mere om projektet og MiniCO2-husene her.

Troldtekt, The Quota house

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuel inspiration inden for akustik, indeklima, arkitektur og bæredygtigt byggeri leveret direkte til din indbakke.

Nyhedsbrevet udkommer cirka otte gange om året, og hver udgave byder på et relevant tema, som foldes ud i artikler, fotos og video.

Troldtekt newsletter

Temaoversigt

Troldtekt sætter med temaudgivelser løbende fokus på aktuelle trends og tendenser indenfor akustik, indeklima, arkitektur og bæredygtigt byggeri.

Troldtekt Newsletter