Prisvindende design sikrer intimitet og elegance

Troldtekt designløsninger forener god akustik med karakterfuld æstetik. Det er to væsentlige elementer, når restaurantgæster skal have den bedste oplevelse.

Hele designserien var i 2021 blandt vinderne ved prisuddelingen ’Die schönsten Restaurants & Bars’.

Interiør, lys, møbler og overflader kan være med til at skabe den rette atmosfære og løfte stemningen på en bar eller restaurant.

Arkitekter og designere har fået øjnene op for, at Troldtekts designserie giver stor frihed til at skabe markante loft- og vægflader – og samtidig løser de akustiske udfordringer, som ellers kan spolere oplevelsen på en fyldt restaurant. Troldtekt designløsninger er valgt i alt fra en intim sushirestaurant til en charmerende ølbar og en række mere klassiske restauranter derimellem.

Designserien gør det muligt at kombinere en karakterfulde design med god akustik. De enkelte løsninger kan varieres og skaleres, så store flader visuelt bliver til en samlet enhed. Og arkitekterne har mulighed for at vælge en løsning efter deres smag – fra et nordiske design med rette linjer til det mere ekspressive og farverige.

Det smukkeste vægdesign

I 2021 var designserien i fokus ved prisuddelingen ’Die schönsten Restaurants & Bars’, som hylder det smukke design. Her vandt Troldtekt designløsninger i kategorien Wanddesign für Ausbau und Interior.

– Det var en stor ære for os at være blandt prisvinderne. Restauranter og barer er steder, hvor vores designløsninger kan gøre en stor forskel for både akustikken og stemningen, fortæller Jesper Kvist, Country Manager hos Troldtekt GmbH.

Flere priser siden lancering

Priserne ved ’Die schönsten Restaurants & Bars’ uddeles af forlaget Callwey i samarbejde med en række partnere. Iblandt dem er Bund Deutscher Innenarchitekten og brancheforeningen DEHOGA Bundesverband. Alle vinderne indgår i en flot publikation, som udgives af Callwey.

– Tak til Callwey og partnere for at sætte fokus på smukt design. Ikke mindst i kølvandet på corona-nedlukningerne fortjener restauranter og barer positiv opmærksomhed, siger Jesper Kvist.

Siden lanceringen har serien af Troldtekt designløsninger desuden vundet en German Design Award 2020 og en ICONIC Award 2019.

FAKTA: ’Die schönsten Restaurants & Bars 2021’

  • Prisuddelingen hædrer restauranter, barer, bistroer & caféer. Arkitekter, planlæggere og restauratører i Tyskland, Østrig og Schweiz blev inviteret til at indsende deres bedste projekter.
  • Desuden er 13 virksomheder blevet hædret for årets løsninger, herunder Troldtekt GmbH i kategorien vægdesign.
  • Bag prisuddelingen står forlaget Callwey i samarbejde med bdia Bund Deutscher Innenarchitekten, Deutschen Hotel- und Gaststättenverband e. V. (DEHOGA Bundesverband), INTERNORGA, Leitmesse für Gastronomie samt mediepartnerne AHGZ Allgemeine Hotel- und Gastronomiezeitung, SALON og Architekturmagazin Baumeister.
  • Alle vinderprojekter indgår i årbogen ’Die schönsten Restaurants & Bars 2021’. Læs mere, og bestil bogen på Callweys hjemmeside.