Guide: Oplev gastronomi med god akustik i Aarhus

Den aarhusianske mad- og vinscene byder på en bred vifte af oplevelser. Fra de trendy caféer og vinbarer i Latinerkvarterets brostensbelagte gader til gourmetrestauranter i den nye havnebydel, Aarhus Ø.

I denne guide får du en oversigt over aarhusianske spisesteder, der ud over gastronomien også har lagt vægt på at skabe en behagelig atmosfære med god akustik. Velbekomme!

 

Vidste du, at det kan koste en stjerne i madanmeldelsen, hvis larm og støj spolerer madoplevelsen? Det fortæller madskribent Morten Vilsbæk, som er medlem af Danske Madanmeldere.

For selv om mad, vin og betjening stadig står øverst på madanmelderens tjekliste, er der i stigende grad fokus på, hvordan akustik og lydniveau påvirker den samlede spiseoplevelse.

Det fortæller Morten Vilsbæk, madskribent for Avisen Danmark, som er en del af Jysk Fynske Medier, mere om i et interview, som du kan læse her.

Værsgo - lækre restauranter og caféer med god akustik

Guiden byder på aarhusianske spisesteder, hvor du kan nyde mad og drikke. Fælles for dem er den elegante indretning, hvor Troldtekt akustiklofter bidrager til den hyggelige atmosfære.