Burgere og god akustik på menuen

På det centrale Triangeltorget i Malmø har burgerkæden MAX åbnet i nyrenoverede lokaler. Troldtekt indgår i designet for at give god akustik og hyggelige rammer til gæsterne.

Troldtekt træbetonplader sikrer god akustik i restauranter

Triangeln er både en station, navnet på et populært shoppingcenter i hjertet af Malmø samt byens ældste vejkryds. Her ligger Triangeltorget, hvor burgerrestauranten MAX åbnede i december 2022 i renoverede lokaler på 500 kvadratmeter med plads til 100 indendørs gæster og 34 udendørs gæster for at skabe forbindelse til torvet.

MAX havde i en periode ledt efter en passende lokation til endnu en central burgerrestaurant i Malmø, og valget faldt på Triangeln grundet de mange mennesker, der hver dag kommer til og fra stationen og shoppingcentret.

Restauranten er bygget efter MAX's nye indretningskoncept, som er udviklet af Gert Wingårdh, og ambitionen har været at gå mere i retning af casual dining og restaurantstemning end MAX’s ældre restauranter.

I designet er der valgt materialer i lyse farver. Især hvide fliser som vægdesign, træpaneler på vægge og hvidmalede Troldtekt akustikplader i loftet er bærende elementer. Som en elegant visuel kontrast er der monteret belysning på sorte stålskinner under Troldtekt pladerne.