Hjemlig stemning hos Mirabelle

Om morgenen er der travlhed i Guldbergsgade, når københavnere på Nørrebro skal hente kaffe og croissanter ved Mirabelle på vej til arbejde. Men stedet serverer også italiensk inspirerede retter i meget hyggelige omgivelser resten af dagen.

Troldtekt, Mirabelle Bakery
Foto: Helene Høyer Mikkelsen, architect

Håndværket er i højsædet og råvarerne hjemmedyrket hos Mirabelle. Bagerst i lokalet kan man se ind i bageriet, hvor de friske brød og pasta hentes. Grønne planter, mel og flasker med olie og vin fortæller om stedets fokus på de gode varer.

Indretningen er meget uformel med borde i forskellige størrelser og barstole ved disken. Gulvet er meget i øjnefaldene med et smukt sort/hvidt mønster. Lamperne er forskellige, dog hvide, og kan flyttes efter behov. Ydermuren er rå med synlige mursten og væghylder i træ. Det rustikke og bløde udtryk fortsætter i loftet med Troldtekt akustikplader i farven lys natur. 

Indretningen er varetaget af ATM Design, som har sans for at kombinere det forfinede med det rustikke og skabe en venlig atmosfære. Stedets autenticitet er også elegant fremhævet i indretningen, således at genbrugsmaterialer og fx bæredygtige Troldtekt akustiklofter matcher stedets stærke fokus på kvalitet, økologi og lokale råvarer.