Troldtekt® akustik

Kombinationen af træ og cement skaber Troldtekts unikke lydabsorberende egenskaber og sikrer god akustik i arkitekturen med fokus på et bæredygtigt indeklima.

Foto: Helene Høyer Mikkelsen

Aktuelt tema

Seniorarkitektur

Demografien går mod en større andel af ældre i befolkningen. Det stiller krav til mere fleksibel arkitektur af høj kvalitet, hvor seniorer kan blive boende i mange år, selvom deres behov ændrer sig. Diskrete designtiltag kan for eksempel gøre det muligt at omdanne et helt almindeligt hjem til en plejebolig.

Her på temasiden kan du læse om arkitektur til både ressourcestærke ældre og dem med brug for mere pleje. Tag også med til vellykkede eksempler på ældreboliger, der er både hyggelige, æstetiske og funktionelle.

Læs desuden, hvordan Troldtekt akustikplader kan være med til at skabe sunde, komfortable og robuste rammer i boliger til seniorer – og hvordan den gode akustik kan blive en integreret del af et karakterfuldt design.  

 

Andre temaer

Seneste nyheder

Find inspiration til god akustik

Besøg vores inspirationsunivers og se de flotte referencebilleder fra en række forskellige byggerier verden over.

Foto: Olaf Wiechers

Seks gode grunde til at vælge Troldtekt®

Official Troldtekt brand video

Web tools og dokumentation

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Er du på udkig efter den nyeste viden inden for indeklima, bæredygtighedscertificeret byggeri og innovative akustikløsninger? Eller vil du bare gerne se, hvad Troldtekts løsninger kan gøre for dit hjem? Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev modtager du eksklusivt indhold skræddersyet til dig, hvad enten du er professionel aktør i byggebranchen eller privat boligejer.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.