Montering af Troldtekt® akustikplader

Opbevaring og akklimatisering af Troldtekt akustikplader

Opbevaring & akklimatisering

Troldtekt er et naturligt materiale, som består af ca. 50 procent træ, og derfor vil pladerne ”arbejde” for at opnå samme temperatur og fugtighed som omgivelserne.

Du bør derfor ikke begynde at montere Troldtekt, før byggeriet er helt lukket, der er sat varme på, og Troldtekt pladerne er akklimatiseret.

Montering

Montering

Troldtekt monteres direkte på forskalling på lofter og vægge eller i skinnesystemer som nedhængte lofter. 

Til Troldtekt serien hører specialdesignede skruer og beslag samt skinnesystemer til nedhængte lofter – med skjulte eller synlige skinner.

Troldtekt monteringsvejledninger til download

Monteringsvejledninger

For at sikre at du opnår det bedst mulige resultat, er det vigtigt, at du følger vores monteringsvejledninger.

Pleje og vedligehold af Troldtekt akustikplader

Drift og vedligehold

Efter montering kræver Troldtekt akustikplader normalt ingen pleje. Vi anbefaler dog jævnlig rengøring og har her samlet en række yderligere vedligeholdelsestips.

"Troldtekt akustik-fagmænd har gennemgået kurser i grundlæggende akustiske begreber, beregninger til at ""læse"" et rums akustik samt korrekt montering af forskellige Troldtekt løsninger"

Troldtekt® akustik-fagmand

Troldtekt har uddannet en række tømrere, så de nu er klædt på til at rådgive om god akustik. Vores certificerede Troldtekt akustik-fagmand har gennemgået kurser i grundlæggende akustiske begreber, beregninger til at "læse" et rums akustik samt korrekt montering af forskellige Troldtekt løsninger.

Vores korps af akustik-fagmænd er – næsten – landsdækkende, og du kan læse mere om konceptet og finde din lokale fagmand her

Synligt t-skinnesystem

I denne animationsfilm har vi samlet de vigtigste trin til korrekt montering af Troldtekt i nedhængt, synligt t-skinnesystem.

Skjult t-skinnesystem

I denne animationsfilm har vi samlet de vigtigste trin til korrekt montering af Troldtekt i nedhængt, skjult t-skinnesystem.

C60-skinnesystem

I denne animationsfilm har vi samlet de vigtigste trin til korrekt montering af et nedhængt Troldtekt loft i C60-skinnesystem.

Troldtekt® akustik Plus

I denne animationsfilm har vi samlet de vigtigste trin til korrekt montering af to-lagspladen Troldtekt akustik Plus på træforskalling på eksisterende loft.