Nyheder

18:e sep. 2020

Entreprenør: Danske råvarer er et plus i byggeriet

Det vægter positivt, at Troldtekt akustikplader er et dansk produkt af danske råvarer. Sådan lyder det fra bgb A/S, der blandt andet har valgt Troldtekt til it-virksomheden Vismas nye domicil i Carlsberg Byen.

16:e sep. 2020

Lokale råvarer har vist deres styrke under corona

Ikke alle direktører i byggeriet har sovet lige roligt under corona-krisen, hvor forsyningslinjerne især i foråret var under pres. Det viser en undersøgelse fra DI Byg. Med dansk produktion og alle råvarer inden for cirka 150 kilometer er Troldtekt A/S en af de virksomheder, der har kunnet producere på fuldt tryk under pandemien.

1:a sep. 2020

Troldtekts CSR-rapport er blandt de bedste

Troldtekt er blandt de bedste SMV-virksomheder i Danmark til at rapportere om sit arbejde med bæredygtighed og samfundsansvar. Virksomheden er netop blevet fremhævet for sin seneste rapport af FSR – danske revisorer og Global Compact Network Denmark.

28:e aug. 2020

Oplev prisbelønnet designserie på A@W

Gæsterne på ARCHITECT@WORK i København, Berlin og Stuttgart kan opleve serien af Troldtekt designløsninger, som kombinerer god akustik med en række karakterfulde udtryk.

28:e aug. 2020

Troldtekts grønne omstilling er nomineret til DI Prisen

Dansk Industri uddeler i år prisen til en virksomhed, der har øget sin konkurrencekraft via en ambitiøs grøn omstilling. Det er Troldtekts strategiske arbejde med Cradle to Cradle, der har ført til nomineringen.

18:e aug. 2020

TEMA: Arkitektonisk skønhed

En kombination af funktion og design. Sammenhæng mellem byliv og bygninger. Kunst på lofter og vægge. I et nyt tema pejler Troldtekt A/S sig ind på begrebet arkitektonisk skønhed – med hjælp fra eksperter.

Læs om byggestil i København, anbefalinger til et skønnere Danmark, målbar æstetik med DGNB Diamant, prisbelønnede designløsninger – og meget mere.

26:e maj. 2020

CSR-rapport 2019: Ny teknologi skærer 20 procent af energiforbruget

Massive investeringer i fabrikken har gjort produktionen af Troldtekt akustikplader mere energieffektiv. Forbruget per produceret kvadratmeter er faldet med cirka 20 procent – og det er i tråd med virksomhedens fokus på Cradle to Cradle og FN’s verdensmål. Energien kommer især fra vindstrøm og biobrændsel.

19:e maj. 2020

Grønt testhus har sundhed og indeklima i fokus

Innovation og bæredygtige valg fra A til Z kendetegner et nyt testhus i byen Egernsund. Listeloftet Troldtekt® contrast er en af de løsninger, der bidrager til et indeklima, som er sundere end sædvanligt. Læs mere om testhuset i et nyt online tema fra Troldtekt A/S, som sætter fokus på materialesundhed og indeklima.

30:e apr. 2020

TEMA: Sundhed og indeklima i bygninger

Bæredygtigt byggeri er i fremmarch, men store mængder skadelige stoffer i byggematerialer slipper igennem til nye og renoverede bygninger.

I et nyt online tema fra Troldtekt A/S kommer førende eksperter med deres syn på materialesundhed og indeklima – og mulige løsninger på udfordringerne.

23:e apr. 2020

Hotel Koldingfjord er årets konferencecenter

Konferencegæsterne har udpeget det smukt beliggende hotel som prisvinder. I de eksklusive lokaler sikrer Troldtekt® ventilation god akustik og frisk luft.

23:e apr. 2020

Ambiente-domicil er Årets kontorbyggeri 2020

Messe- og indretningsfirmaet Ambientes rå, eksklusive firmadomicil har vundet Nohrcons pris som Årets kontorbyggeri 2020. Fagjuryen fremhæver blandt andet det tidløse, funktionelle og stemningsfulde ved bygningen, hvor hele administrationen er med Troldtekt akustikplader.

20:e apr. 2020

Oplev Troldtekt® designløsninger i HUSET Middelfart

Boligejere, håndværkere og andre boliginteresserede kan nu opleve karakterfulde Troldtekt akustikløsninger på byggeudstillingen HUSET Middelfart.

3:e apr. 2020

Corona-situation: Troldtekt A/S holder åbent

Hos Troldtekt opretholder vi produktion og leverancer af akustikplader! Vi tager kontakt og informerer straks de berørte parter, hvis der skulle ske ændringer i forsyningssituationen.

31:a mar. 2020

Troldtekt dyster med om materialPREIS 2020

Designserien fra Troldtekt A/S er kandidat til at vinde den anerkendte materialePREIS, som hylder de bedste materialer. Du kan nu stemme på din favorit i en online afstemning.

31:a mar. 2020

Vælg frit mellem PEFCTM- og FSC®-certificeret Troldtekt®

Alle Troldtekt akustikplader er nu certificeret efter en af de to førende standarder for ansvarlig skovdrift. Alt træ er PEFC-certificeret, og en del er også FSC-certificeret. Der er dermed frit valg mellem standarderne, når du køber Troldtekt.

23:e mar. 2020

Troldtekt nomineret til bæredygtighedspris

12 priser bliver uddelt, når SDG Tech Awards finder sted i september. Troldtekt A/S er nomineret i kategorien ’Architecture’ for det systematiske arbejde med verdensmål og Cradle to Cradle

18:e mar. 2020

Ny designserie i finalen ved Danish Design Award

Hele serien af nye Troldtekt® designløsninger er blandt finalisterne ved årets uddeling af Danmarks nationale designpris.

11:e mar. 2020

TEMA: Ny inspiration til private boliger

DGNB-certificerede boliger med sunde materialer. Mørke lofter som ny tendens. En perlerække af danske hjem, hvor æstetik og akustik spiller sammen.

Det er emnerne i et nyt online tema, hvor Troldtekt A/S - med indspark fra relevante eksperter - sætter spot på arkitektur i private hjem.

11:e mar. 2020

Digital branchekapacitet i Troldtekts bestyrelse

Troldtekt A/S har fået Sven-Eric Nilsson som nyt bestyrelsesmedlem. Han er Vice President i VELUX A/S og skal hos Troldtekt især bidrage med brancheviden på det digitale felt.
6:e mar. 2020

Troldtekt taler om verdensmål for erhvervsråd

Ud over erhvervsminister Simon Kollerup er Troldtekts direktør, Peer Leth, oplægsholder ved årets generalforsamling i Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd. Han vil fortælle, hvordan vi arbejder med FN’s verdensmål som led i vores samlede CSR-fokus.

2:a mar. 2020

Ny teknisk chef vil fortsætte innnovationen

Vibeke Pedersen er ny teknisk chef hos Troldtekt A/S. Bag sig har hun over 25 års erfaring fra blandt andet Velux, Pressalit og Guldmann. Hun ser nu frem til at bygge videre på de innovative tiltag, som Troldtekt har søsat inden for især bæredygtighed, design og ventilation.
24:e feb. 2020

Oplev det originale Troldtekt loft med nyt design

De originale akustiklofter fra Troldtekt A/S runder i år 85 år på markedet. Råvarerne er stadig træ og cement fra den danske natur - men med fordoblet fabrikskapacitet og en prisbelønnet designserie byder Troldtekt velkommen til ”nye tider”. Oplev designserien på BYGGERI i Fredericia.
12:e feb. 2020

Tema: Skab arkitektur til sport og bevægelse

Skoler til bevægelse. Indendørs rum med parkour og gadefodbold. En hel sportsby under ét tag. Sport og bevægelse anno 2020 foregår i nye rammer. Det er vigtigt, at faciliteterne er designet til fysisk aktivitet og støj - men stadig med sans for æstetikken.

Læs mere i et nyt online-tema fra Troldtekt A/S.

5:e feb. 2020

Mød Troldtekt på SCHULBAU i Stuttgart

SCHULBAU-messen 19.-20. februar sætter fokus på bæredygtigt byggeri af fremtidens skoler og institutioner. Oplev Troldtekt på stand 34 - og deltag i Experten Lab, hvor vi deler viden om sunde materialer i byggeriet.

28:e jan. 2020

Troldtekt i paneldebat ved international Cradle to Cradle-kongres

Under debat ved Cradle to Cradle-kongres i Berlin deler Troldtekt sine erfaringer med at gå fra en produktcertificering til at bruge den internationale Cradle to Cradle-standard som ramme om virksomhedens strategi.

25:e nov. 2019

Bæredygtighedspris til DGNB-platincertificeret kontorbygning

Det nybyggede Alnatura Arbeitswelt med Troldtekt akustiklofter er vinder af den tyske bæredygtighedspris inden for arkitektur.

22:a nov. 2019

Nye designløsninger høster stor international hæder

Troldtekt® designløsninger er kåret som vinder af German Design Award 2020.

12:e nov. 2019

Tema: De bæredygtige bygningscertificeringer

Dokumenteret bæredygtigt byggeri giver gevinster for miljø, brugere og bygherrer. I et online tema sætter Troldtekt A/S fokus på fordelene ved de bæredygtige bygningscertificeringer. Her er interviews med eksperter fra Henning Larsen Architects og Rambøll, inspiration fra bæredygtigt byggeri i Nordeuropa - og nyt om Troldtekts bidrag til de førende certificeringer.

31:a okt. 2019

Troldtekt er nomineret til Mad & Boligs ærespris

Sunde materialer og en aktiv indsats for mere certificeret skov. Det er baggrunden for nomineringen af Troldtekt til livsstilsmagasinets ærespris for bedste initiativ.

29:e okt. 2019

Ny salgschef hos Troldtekt

Ole Tønning Villumsen er Troldtekts nye salgschef med ansvar for det danske marked. Han ser frem til at arbejde med et dansk produkt, som giver en bred vifte af muligheder. Selv har han over 25 års brancheerfaring - og i sit nye team en stærk bagkæde med de to tidligere salgschefer.

11:e okt. 2019

Cradle to Cradle baner vej for FN’s verdensmål

Troldtekt er med som oplægsholder, når konsulentfirmaet Vugge til Vugge Danmark holder learning session på Building Green København.

3:e okt. 2019

Holbergskolen er årets skolebyggeri

KANT arkitekter står bag renoveringen af skolen i København NV - med stor respekt for den oprindelige stil. Det har nu udløst prisen som Årets skolebyggeri 2019.

26:e sep. 2019

Cirkulær økonomi: Troldtekt deler viden i Stockholm

Produkter i den cirkulære økonomi er emnet, når Cradle to Cradle Products Innovation Institute inviterer til Design & Innovation Forum i Stockholm. Troldtekt er på programmet som gæst i en paneldebat.