TEMA: BIM

Troldtekt Mette Mikkelsen

BIM beriger byggeri og bundlinje 

Som VDC-koordinator i NCC Construction er arkitekt Mette Mikkelsen dirigenten, der får BIM-instrumenterne til at spille i takt under totalentrepriser.

Hun nævner muligheden for at fange potentielt dyre fejl, før de sker på byggepladsen, og beregne output af bæredygtige tiltag som to af fordelene ved BIM. Desuden ser hun et stort potentiale i, at driftsherrer kommer tidligt på banen, så de kan udnytte den digitale models guldgrube af information.

Færdige filer gør arbejdet nemmere

Christoffer Nielsen er Architectural Technologist i schmidt/hammer/ lassen architects. En væsentlig del af jobbet består i at arbejde med BIM på tegnestuens større projekter.

Christoffer Nielsen har hjulpet med at teste BIM-objekterne på Troldtekts hjemmeside. Han ser flere fordele ved at benytte sig af de Revit-filer, Troldtekt stiller til rådighed.

Troldtekt, BIM
Troldtekt_produktgenerator

Regn med Troldtekt® i din digitale model

Troldtekt akustikløsninger går godt i spænd med BIM. Det er nemt at importere objekter med specifikationer om lofternes brandklasse, modulmål, tykkelse og ophængssystem til din model i Revit. Via Troldtekts produktgenerator kan du desuden automatisk generere bips-beskrivelsestekster ud fra din valgte produktkombination.

I din digitale model kan du justere og tilpasse de færdige loftflader, alt efter hvordan de skal passe ind i byggeriet. Og ved at tilføje teksturfiler får du desuden en præcis 3D-visualisering af dit Troldtekt loft.

Troldtekt BIPS 2014

Bips-konference: Fokus på et fælles sprog

BIM og udbyttet af fælles standarder for udveksling af information var på agendaen ved bips-konference 2014. Konferencen fandt sted 15. september på Hotel Nyborg Strand.
Cand.arch. Michael Christensen fra Troldtekt deltog og fik en forsmag på fremtidens datamuligheder i byggeriet.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuel inspiration inden for akustik, indeklima, arkitektur og bæredygtigt byggeri leveret direkte til din indbakke.

Nyhedsbrevet udkommer cirka otte gange om året, og hver udgave byder på et relevant tema, som foldes ud i artikler, fotos og video.

Troldtekt newsletter

Temaoversigt

Troldtekt sætter med temaudgivelser løbende fokus på aktuelle trends og tendenser indenfor akustik, indeklima, arkitektur og bæredygtigt byggeri.

Troldtekt Newsletter