BIM

I de vellykkede byggeprojekter leverer alle aktører præcise data, så software fanger mulige fejl, før de opstår. Fra idéstadie til projektering, opførelse og daglig drift giver Building Information Modeling (BIM) et overblik – helt ned på den enkelte bygningsdel.


Her på temasiden kan du blive klogere på, hvordan man som rådgiver arbejder systematisk med BIM. Og så kan du læse, hvordan du får gavn af de færdige BIM-objekter, som Troldtekt stiller til rådighed online.

BIM-instrumenter beriger både byggeri og bundlinjen

I de vellykkede byggeprojekter leverer alle aktører præcise data, så software fanger mulige fejl, før de opstår. Fra idéstadie til projektering, opførelse og daglig drift giver Building Information Modeling (BIM) et overblik – helt ned på den enkelte bygningsdel. Her på temasiden kan du blive klogere på, hvordan man som rådgiver arbejder systematisk med BIM. Og så kan du læse, hvordan du får gavn af de færdige BIM-objekter, som Troldtekt stiller til rådighed online.

Færdige filer gør arbejdet nemmere

Christoffer Nielsen er Architectural Technologist i schmidt/hammer/ lassen architects. En væsentlig del af jobbet består i at arbejde med BIM på tegnestuens større projekter. Christoffer Nielsen har hjulpet med at teste BIM-objekterne på Troldtekts hjemmeside. Han ser flere fordele ved at benytte sig af de Revit-filer Troldtekt stiller til rådighed.

Regn med Troldtekt i din digitale model

Troldtekt akustikløsninger går godt i spænd med BIM. Det er nemt at importere objekter med specifikationer om lofternes brandklasse, modulmål, tykkelse og ophængssystem til din model i Revit. Via Troldtekts produktgenerator kan du desuden automatisk generere bips-beskrivelsestekster ud fra din valgte produktkombination.

BIM Europe konference byder på førende internationale eksperter

BIM Europe konference byder på førende internationale eksperter og de anerkendte arkitektfirmaer MVRDV og Studio Fuksas holder oplæg. Ingeniør- og entreprenørgiganterne Bouygues Construction og Max Bögl Group møder også op. Det samme gør Adam Matthews, som er leder af EU & International BIM Development.

Temaoversigt

Troldtekt sætter med temaudgivelser løbende fokus på aktuelle trends og tendenser indenfor akustik, indeklima, arkitektur og bæredygtigt byggeri.