Tema: Nye tendenser i private hjem

Troldtekt, De nyeste tendenser i private hjem

Varme farver, mønstre og materialer med tekstur vinder frem i de danske hjem som supplement til den rene nordiske stil. Det fortæller design- og livsstilsekspert Mads Arlien-Søborg. Læs vores interview med ham her. 

Tag også med på besøg hos Julia Kleine, der har en skarp sans for design og finurlige detaljer, som hun deler med sine over 10.000 følgere på Instagram.

Troldtekt lancerer nu Troldtekt contrast – et akustikloft med elegante trælister, som tilfører boligen et eksklusivt udtryk. Læs mere om den nye løsning her i temaet. Få også masser af inspiration fra stilfulde, nordiske hjem i vores nye magasin. 

Eksklusiv boligakustik med Troldtekt® contrast

Troldtekt præsenterer nu en raffineret produktnyhed til designbevidste boligejere. Med Troldtekt contrast får loftet en unik kombination af den bedste akustik og en smuk, enkel kontrasteffekt fra elegante trælister.

Her er den nye løsning >

Troldtekt contrast - eksklusiv boligakustik

Glimt fra Julias forunderlige verden

Instagrammer Julia Kleine har en skarp sans for finurlige detaljer, naturlige materialer og unikt nordisk design. Flere end 10.000 følgere kigger med på Instagram, når der er nyt fra Julias verden. Tag med på besøg i Julia Kleines stilfulde familiehjem.

Læs interview og se Julias designfavoritter >

Troldtekt Tema Privatboliger

Giv loftet en karakteristisk kant

Troldtekt har udvidet sit sortiment af kanter med den nye profil K0-U. Med sin rette kant og U-spor fremstår nyheden med en markeret, tilbagetrukket skyggekant. Udformningen danner et spor mellem pladerne og giver loftet et præcist, skarptskåret udtryk.

Se bolig med den nye kant >

Troldtekt Tema Privatboliger

Hjemmet bliver mere personligt og farverigt

Den stilrene nordiske indretning bliver stadig oftere krydret med varmere elementer udefra, siger design- og livsstilsekspert Mads Arlien-Søborg.

Målet er at skabe mere personlige hjem, der kan stimulere nærvær og afspejle de mennesker, der bor der.

Læs interviewet med Mads Arlien-Søborg >

Troldtekt, De nyeste tendenser i private hjem

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuel inspiration inden for akustik, indeklima, arkitektur og bæredygtigt byggeri leveret direkte til din indbakke.

Nyhedsbrevet udkommer cirka otte gange om året, og hver udgave byder på et relevant tema, som foldes ud i artikler, fotos og video.

Troldtekt newsletter

Temaoversigt

Troldtekt sætter med temaudgivelser løbende fokus på aktuelle trends og tendenser indenfor akustik, indeklima, arkitektur og bæredygtigt byggeri.

Troldtekt Newsletter