Troldtekt A/S

Hos Troldtekt A/S mener vi, at akustisk komfort og sundt indeklima er centrale elementer i det gode byggeri. Siden 1935 har vi produceret Troldtekt akustikplader af naturmaterialet træ og cement udvundet fra den danske undergrund. Vi designer, udvikler og fabrikerer pladerne i Danmark – af lokale materialer og under moderne, miljøskånsomme forhold.

Troldtekt har siden 2022 været en del af den irske koncern Kingspan Group, der leverer højeffektive byggematerialer til det globale byggemarked.

Intelligente løsninger til arkitekturen

Troldtekts vision er at være trendsætter inden for intelligente akustikløsninger med fokus på at bidrage til et bæredygtigt indeklima. Derfor udvikler vi løbende nye specialprodukter til den moderne arkitektur i tæt samarbejde med fagspecialister, arkitekter og andre byggerådgivere.

En forskel, der kan høres

Troldtekt akustik er i dag en af de førende og foretrukne løsninger til at skabe et godt lydmiljø. Vores plader beklæder lofter og vægge i kontor, erhverv, skoler, institutioner, kultursteder, sportscentre, svømmehaller og private boliger. Ikke mindst i den minimalistiske arkitektur, hvor de mange hårde flader sætter akustikken på prøve, gør Troldtekt en forskel, der kan høres.


I en koncern med ambitiøse klimamål

Troldtekt har siden 2022 været en del af den børsnoterede irske byggekoncern Kingspan Group, der har aktiviteter i over 70 lande. Med programmet Planet Passionate har Kingspan ambitiøse klimamålsætninger, der er i tråd med Troldtekts Cradle to Cradle-strategi. Kingspan vil være en virksomhed uden affald til deponi i 2030 og have en CO2-neutral produktion uden netto-udledninger i 2030.

Troldtekt® akustik - en bæredygtig løsning

Denne film giver dig en rundtur i vores produktion og fortæller samtidig om vores bæredygtige akustikløsninger og deres vigtigste egenskaber.

Ledestjerne, mission & vision

Ledestjerne
Bæredygtigt indeklima

Mission
Producerer og formidler innovative akustikløsninger

Vision
Trendsætter inden for intelligente akustikløsninger

Troldtekt A/S værdigrundlag

I 2015 besluttede vi i Troldtekt at opdatere og skærpe vores værdigrundlag. En større gruppe af medarbejdere deltog i processen og resultatet blev tre nye værdier, som fortæller, at vi er:

Innovative
Vi skaber resultater gennem udvikling. Innovation skal sikre, at Troldtekt er trendsætter inden for intelligente akustikløsninger med fokus på et bæredygtigt indeklima.

Troværdige
Vi gør, hvad vi siger og holder, hvad vi lover. Vi kommunikerer desuden åbent om vores bæredygtige målsætninger og resultater.

Socialt ansvarlige
Vi agerer forsvarligt i alle led af forretningen, herunder over for miljø, samfund og medarbejdere. Ansvarlighed er forankret i vores strategiske arbejde med Cradle to Cradle.

Mere om Troldtekt A/S