Troldtekt A/S

Hos Troldtekt A/S vil vi sikre god akustik og bidrage til et sundt indeklima i bygninger. Vores drivkraft er en passion for mennesker og for planeten.

Siden 1935 har vi produceret Troldtekt akustikplader af dansk træ og cement. Vi designer, udvikler og producerer pladerne på vores højteknologiske fabrik i Danmark.

Vi gør en forskel, der kan høres
Troldtekt bidrager til akustisk komfort i de fleste typer arkitektur – i en lang række lande verden over. Vores akustikplader beklæder lofter og vægge i kontor, erhverv, skoler, institutioner, kultursteder, sportscentre, svømmehaller og private boliger. Her gør Troldtekt en forskel, der kan høres.

Vi kender værdien af høj kvalitet
Vi ved, at kvalitetsmaterialer er afgørende for at fremtidssikre arkitekturen. Troldtekt akustikløsninger bidrager til sunde og karakterfulde bygninger, som holder i længden. Vi er ambitiøse og arbejder løbende på at udvikle endnu bedre løsninger – samtidig med at vi er konkurrencedygtige.

Vi tager ansvar
For os er det vigtigt at arbejde holistisk med bæredygtighed i alle aspekter af vores virksomhed. Derfor er designkonceptet Cradle to Cradle en central del af vores forretningsstrategi. Konceptets tre grundprincipper er at afskaffe affald, omstille til vedvarende energi og understøtte diversitet. Hos Troldtekt bliver det til tiltag, som gavner miljø, samfund og forretning.

Vi er med i en ambitiøs koncern
Troldtekt har siden 2022 været en del af den børsnoterede irske byggekoncern Kingspan Group, der har aktiviteter i over 70 lande. Med sit program Planet Passionate har Kingspan sat ambitiøse klimamål. I 2030 skal Kingspan være en virksomhed uden affald til deponi og have en CO2-neutral produktion uden netto-udledninger.

Vores formål og værdigrundlag

Hos Troldtekt har vi defineret et formål, som beskriver, hvad vi er sat i verden for – og hvad der gør os stolte:

Vi udnytter fordelene ved god akustik til at skabe et sundt indeklima med passion for mennesker og planeten.

Formålet udlever vi gennem vores tre værdier:

Ambitiøs
Vi vil være relevante og blive ved med at udfordre os selv til at udvikle bedre løsninger. Vi sætter ambitiøse mål og har modet til at forfølge dem.

Troværdig
Vi holder fast i, hvad vi siger, og vi overholder vores løfter. Vi er stolte af at være et troværdigt brand, og vi kommunikerer åbent om vores løsninger og vores forretningsskik.

Ansvarlig
Vi er stolte af vores kontinuerlige indsats for at bidrage til en bedre fremtid for mennesker og planeten.

 

Oplev Troldtekt

I filmen kan du opleve, hvilken rolle Troldtekt spiller i sunde og karakterfulde bygninger.

Official Troldtekt brand video

Mere om Troldtekt A/S