Inspirationsmagasiner

Troldtekt Inspiration Privat

Her i magasinet kan du opleve en række danske hjem, hvor der er tænkt over detaljerne. Nyopførte villaer i eksklusive materialer, penthouselejligheder med udsigt, almene boliger i en grøn landsby, en elegant husbåd – og meget mere. Fælles for boligerne er, at de har Troldtekt akustiklofter. Og dermed også, at karakterfuldt design, god akustik, et sundt indeklima og dokumenteret bæredygtighed går op i en højere enhed.

Troldtekt Inspiration Privat

Tag med på en inspirationstur i private boliger over hele Danmark, og oplev de mange muligheder, som en Troldtekt akustikløsning byder på.

Troldtekt Inspiration Privat

Her i magasinet får du et kig ind i udvalgte nordiske hjem. Fra en stilren storbylejlighed i hjertet af København til et eksklusivt sommerhus i naturen på Mols. Fra arkitekttegnede villaer til renoverede parcelhuse. Fælles for alle boligerne er, at de har Troldtekt akustiklofter. Her går arkitektur og god akustik hånd i hånd og skaber stilfulde og sunde rammer for at være til og være sammen.

Troldtekt Inspiration Privat

I dette magasin tager vi dig med på en guidet inspirationstur i udvalgte danske hjem. Besøg arkitekttegnede villaer, renoverede parcelhuse, et nybygget byhus, fremtidens sommerhus – og tre generationer samlet på én grund. Mød også design- og livsstilsekspert Mads Arlien-Søborg, der fortæller om trends i det moderne hjem.

Troldtekt® contrast - ekslusiv boligakustik

I dette magasin får du masser af inspiration til eksklusiv boligakustik med Troldtekt contrast. Læs om mulighederne med loftet, der forener raffineret boligdesign og god akustik i ét og samme produkt. Se også fotos fra den elegante møbel-, interiør- og kunstbutik UniqueRoom – og fra boliger, hvor Troldtekt contrast gør en forskel for akustikken og æstetikken.

Troldtekt® design

Brochure med inspiration og fakta om Troldtekt designløsninger. Der er ti af dem, men utallige muligheder for at kombinere, så dine projekter får individuelle udtryk. Se, hvordan et udvalg af løsningerne er anvendt i praksis, og læs et interview med arkitekten bag designløsningerne.

International Inspiration II

I dette magasin introducerer vi dig til 16 internationale projekter med Troldtekt akustikløsninger. Bygningerne spænder fra prisbelønnede uddannelsesinstitutioner til Googles nye europæiske hovedkvarter, der byder på nogle af de mest ekstraordinære løsninger, man kan tænke sig.

Troldtekt Inspiration II

I dette magasin introducerer vi dig til 20 inspirerende, danske bygninger med Troldtekt akustikløsninger. Bygningerne spænder fra uddannelsesinstitutioner og sportshaller til verdensberømte restauranter. Mød også arkitekt David Basulto, som fortæller om aktuelle tendenser indenfor international arkitektur.

Internationalt inspirationsmagasin

Fra Grønland til Sydtyskland - i dette magasin kan du opleve en række projekter med Troldtekt akustikløsninger. Læs om moderne udddannelsesinstitutioner, imponerende sportsfaciliteter, hyggelige restauranter, kontorer med fokus på godt arbejdsmiljø samt Danmarks første LEED certificerede bygning i kategorien platin.

Brochurer

Sundt indeklima i skoler

Børn bruger hvert år 20 procent af alle deres vågne timer på at gå i skole. Derfor har de fysiske rammer stor betydning. I denne ebog får du viden om skolers indeklima - og konkrete byggetekniske tips til at forbedre det.

Troldtekt i det DGNB-certificerede byggeri

Sådan bidrager Troldtekt til certificering af bæredygtige bygninger.

Troldtekt ventilation

I denne brochure kan du læse om, hvordan Troldtekt ventilation fungerer i praksis. I brochuren finder du information om funktion og fordele ved ventilationsløsningen, som er grundigt dokumenteret af forskere fra Aalborg Universitet og Danmarks Tekniske Universitet. Se desuden eksempler på byggerier, hvor Troldtekt ventilation bidrager til øget komfort og godt indeklima.

Troldtekt Information

I dette magasin kan du finde information om alle vores Troldtekt produkter - fra råvarer og fremstilling til specifikationer og certificeringer.