Få inspiration til bæredygtige skoler med sundt indeklima på efterårets SCHULBAU-messer. Både i Köln og Berlin kan du se et udvalg af Troldtekt akustikplader og høre inspirerende oplæg i Experten Lab. Oplev blandt andet prisvindende akustikplader, som er CO2-negative under produktion.

 

To gange i løbet af efteråret åbner SCHULBAU dørene til inspirerende messer om skolebyggeri. Her kan arkitekter og beslutningstagere få viden og inspiration til at skabe sunde og dokumenteret bæredygtige skoler. I Tyskland vil der forventeligt blive investeret mere end 40 milliarder euro i skoler frem til 2030.

Troldtekt deltager med både en stand og ekspertoplæg på begge efterårets messer:

  • Köln: 28.-29. september 2022 i Palladium – find Troldtekt på stand 29
  • Berlin: 23.-24. november 2022 i Loewe Saal – find Troldtekt på stand 38

Karakterfuldt design og Troldtekt® baseret på FUTURECEM™

På Troldtekts messestand kan du opleve et udvalg af de dokumenteret bæredygtige Troldtekt akustikplader.  Pladerne, som består af træ og cement, er et populært valg til især nordeuropæiske skoler. Blandt andet fordi de gør det muligt at forene god akustik og et sundt indeklima med karakterfuldt design.

På standen kan du for eksempel se løsninger fra Troldtekts designserie. Her er langsgående spor i overfladen eller særlige mønstre og former med til at tilføre et stemningsfuldt udtryk på lofter og vægge.

Oplev også de nye Troldtekt akustikplader, som er baseret på den patenterede cementtype FUTURECEM™. Pladerne, som i 2022 blandt andet har vundet en Green Product Award og en German Innovation Award, er CO2-negative under produktion. Forklaringen er, at træet i pladerne optager mere CO2 under opvækst, end fremstillingen af FUTURECEM og produktionen på Troldtekts egen fabrik tilsammen udleder.  

Hele serien af Troldtekt akustikplader i natur og malet i standardfarverne hvid, grå og sort har opnået en guldcertificering efter det bæredygtige designkoncept Cradle to Cradle

Få viden og inspiration i Experten Lab

I SCHULBAU-messens Experten Lab kan du som besøgende få inspiration og viden om forskellige aspekter af skolearkitektur. På scenen vil der alle messedage være en variation af oplæg og paneldebatter.

Troldtekt deltager med oplæg i Experten Lab på begge efterårets messer:

  • I Köln er temaet ’Wie sich Schulen nachhaltig bauen lassen – Best-Practice-Beispiele aus Deutschland und Dänemark’. Her er vores bæredygtigheds- og kommunikationschef, Tina Snedker Kristensen, på scenen.
  • I Berlin er temaet ’Schulen ästhetisch und sicher gestalten’. Her står projektkonsulent i Troldtekt GmbH Mario Siebert for oplægget.

Se det fulde program for efterårets SCHULBAU-messer

Find også mere inspiration i vores online tema om skolebyggeri