Frühstückstalk: Hvad batter for bæredygtigheden?

6:e jan. 2021

Aldrig er så mange byggematerialer blevet markedsført som bæredygtige. Få hjælp til at navigere imellem fakta, termer og påstande, når Troldtekt deltager i DGNB’s online-debat på den store byggemesse BAU ONLINE.

Efterspørgslen på bæredygtigt byggeri vokser år for år – og det viser sig i antallet af nye byggematerialer, der markedsføres som bæredygtige.

Man hvad skal du som arkitekt eller bygherre især gå efter, når du vil træffe dokumenteret bæredygtige valg? Er det produkter, som består af genanvendte materialer, eller som kan genanvendes efter endt levetid? Eller handler det mere om generel materialesundhed i det enkelte produkt?

Det kan du høre mere om, når Troldtekt er inviteret af DGNB til at deltage i en morgenmadsdebat ved den store byggemesse, BAU ONLINE. Messen, som i år er virtuel på grund af corona-situationen, løber af stablen 13.-15. januar 2021.

Fortsætter parløb på BAU

Troldtekt deltager i debatten som en af eksperterne fra DGNB’s medlemsorganisation. De to andre deltagere i panelet er Dr. Eike Messow fra Sto SE & Co. KGaA og Mara Linn Becher fra Interface Deutschland GmbH.

DGNB og Troldtekt har tidligere kørt parløb på BAU-messen. I 2019 var produkter fra Troldtekt således en meget synlig del af DGNB’s messestand. Læs mere, og se fotos her.

Læs også, hvordan Troldtekt akustikløsninger bidrager til dokumenteret bæredygtigt byggeri.

Du kan tilmelde dig arrangementet 14. januar på BAU’s hjemmeside.

FAKTA: Frühstückstalk om bæredygtige byggeprodukter

  • Titel: Bæredygtige byggematerialer? Hvad betyder virkelig noget, når du vælger materialer?
  • Tid: Torsdag den 14. januar kl. 9:00-10:00.
  • Paneldeltagere: Dr. Eike Messow (STO SE & Co. KGaA), Mara Linn Becher (Interface Deutschland GmbH), Tina Snedker Kristensen (Troldtekt A/S)
  • Moderator: Johannes Kreißig (DGNB)

Foto: DGNB