Frühstückstalk: Hvad batter for bæredygtigheden?

Aldrig er så mange byggematerialer blevet markedsført som bæredygtige. Få hjælp til at navigere imellem fakta, termer og påstande med Troldtekt som deltager i DGNB’s online-debat, der fandt sted på den store byggemesse BAU ONLINE.

06.01.2021

Efterspørgslen på bæredygtigt byggeri vokser år for år – og det viser sig i antallet af nye byggematerialer, der markedsføres som bæredygtige.

Man hvad skal du som arkitekt eller bygherre især gå efter, når du vil træffe dokumenteret bæredygtige valg? Er det produkter, som består af genanvendte materialer, eller som kan genanvendes efter endt levetid? Eller handler det mere om generel materialesundhed i det enkelte produkt?

Det var Troldtekt med til at debattere som en af deltagerne i DGNBs morgenmadsdebat ved den store byggemesse, BAU ONLINE. Messen, som i år var virtuel på grund af corona-situationen, løb af stablen 13.-15. januar 2021.

Fortsatte parløb på BAU

Troldtekt deltog i debatten som en af eksperterne fra DGNB’s medlemsorganisation. De to andre deltagere i panelet var Dr. Eike Messow fra Sto SE & Co. KGaA og Mara Linn Becher fra Interface Deutschland GmbH.

DGNB og Troldtekt har tidligere kørt parløb på BAU-messen. I 2019 var produkter fra Troldtekt således en meget synlig del af DGNB’s messestand. Læs mere, og se fotos her.

Læs DGNBs blogindlæg om messen og se video fra debatten nedenfor.

FAKTA: Frühstückstalk om bæredygtige byggeprodukter

  • Titel: Bæredygtige byggematerialer? Hvad betyder virkelig noget, når du vælger materialer?
  • Tid: Torsdag den 14. januar kl. 9:00-10:00.
  • Paneldeltagere: Dr. Eike Messow (STO SE & Co. KGaA), Mara Linn Becher (Interface Deutschland GmbH), Tina Snedker Kristensen (Troldtekt A/S)
  • Moderator: Johannes Kreißig (DGNB)

Foto: DGNB