Presse

Troldtekt pressefotos

Troldtekt logo

Troldtekt® logo

Troldtekts logo findes i PDF, JPEG og PNG format og kan hentes i forskellige versioner.

15:e maj. 2022

Sådan vil pandemien påvirke fremtidens kontorer

Hjemmearbejdsdage og online-møder er blevet den nye normal. Det stiller krav til designet af det fysiske kontor, hvor der for eksempel er behov for flere små mødelokaler og zoner. I et nyt online tema fra Troldtekt A/S kan du få eksperter og arkitekters bud på de nye tendenser i kontorlandskabet.

13:e apr. 2022

Troldtekt i 2021: Vækst efter massive investeringer

Troldtekt A/S oplevede i 2021 en solid vækst i salget af akustikplader. Det viser virksomhedens netop godkendte årsregnskab. Væksten er et resultat af øget efterspørgsel samt massive investeringer i at udvide og automatisere produktionen yderligere.

21:a feb. 2022

Troldtekt A/S bliver en del af Kingspan Group: Fælles vision om vækst via fokus på bæredygtighed

Troldtekt A/S, som producerer akustikplader af træ og cement, bliver en del af irske Kingspan Group. Dermed træder Troldtekt ind i en global koncern, der deler visionen om bæredygtighed i byggeriet. Det nye ejerskab skal ruste Troldtekt til fortsat international vækst – med betydelige produktionsudvidelser i Danmark. 

11:e jan. 2022

Derfor giver corona mulighed for bedre skoler

Corona har ramt skoleundervisningen hårdt. Men pandemien kan også være en gylden mulighed for at opdatere skolerne. Læs mere i et nyt online tema fra Troldtekt A/S.

Temaet byder på ekspertinterviews og inspiration fra skoler, som matcher behovene til indeklima og læring anno 2022.

29:e nov. 2021

Troldtekt lancerer akustikplader med negativt CO2-aftryk

Troldtekt A/S lancerer nu akustikplader, hvor cementen er den patenterede cementtype FUTURECEM™ fra Aalborg Portland. De nye Troldtekt® plader optager mere CO2, end de udleder under produktionen. De akustiske egenskaber, den naturlige styrke og brandsikkerheden er på samme niveau som i akustikpladerne med traditionel cement.

18:e nov. 2021

Troldtekt A/S afsøger markedet for ny fremtidig ejer / partner

Der er stor efterspørgsel på dokumenteret bæredygtige akustikløsninger til byggeriet. Det mærker Troldtekt A/S, og ejerfamilien bag ønsker nu at finde en ny samarbejdspartner/ ejer, som kan være med til at realisere Troldtekts vækstpotentiale nationalt og internationalt. Processen med at finde en ny samarbejdspartner/ejer er i gang.

16:e sep. 2021

En vellidt kapacitet takker af efter 42 år hos Troldtekt

Hans Peter Aarslev går på pension efter over fire årtier i salgsafdelingen hos Troldtekt A/S.

Han ser tilbage på et arbejdsliv, hvor forbedring af skolers indeklima, innovative produkter og fokus på bæredygtighed banede vej for Troldtekts gennembrud. Og hvor troværdighed altid har været nøglen til gode kunderelationer.

16:e jun. 2021

CSR-rapport 2020

Troldtekt nærmer sig 100 procent vedvarende energi på egen fabrik.

I produktionen af Troldtekt akustikplader kommer 97,7 procent af den forbrugte energi nu fra fornybare kilder. Energiforbruget per produceret kvadratmeter er reduceret med 28,6 procent på tre år. Begge tal er i tråd med virksomhedens Cradle to Cradle-strategi, som udløste DI Prisen 2020.