Magasiner og brochurer med inspiration til akustikløsninger

Brochurer

Troldtekt® Information

I dette magasin kan du finde information om alle vores Troldtekt produkter - fra råvarer og fremstilling til specifikationer og certificeringer.

God akustik – helt naturligt

Sammensætningen af træ og cement giver Troldtekt en unik overfladestruktur, der absorberer lyd og reducerer efterklangstiden i et rum. God akustik har stor betydning for trivsel og er en forudsætning for et sundt indeklima.

Troldtekt® akustikløsninger - det naturlige valg til lofter og vægge

Med Troldtekt i arkitekturen går akustik, indeklima og design op i en højere enhed.

I bygninger med mange hårde flader bliver akustikken sat på prøve. Her handler det om at vælge en akustikløsning, der både reducerer efterklangstiden markant og bidrager positivt til arkitekturen.

Troldtekt v-line

Troldtekt® v-line: Nye designløsninger med diskrete spor

Troldtekt® v-line er akustikplader med v-spor, som giver et ­elegant og ensartet loft. V-line er baseret på de klassiske 25 mm Troldtekt plader. Det gør dem lette at håndtere og sikrer en meget konkurrencedygtig pris.

Troldtekt Futurecem

Troldtekt® baseret på ­FUTURECEM™

Ny cementtype, endnu flere fordele. Troldtekt baseret på FUTURECEM har et reduceret CO2-aftryk, der er mellem 26 og 38 procent - afhængigt af produktvariant - lavere end for Troldtekt baseret på traditionel cement.

Troldtekt® og bæredygtighed i byggeriet

Sådan bidrager Troldtekt til certificering af bæredygtigt byggeri.

Sundt indeklima i skoler

Børn bruger hvert år 20 procent af alle deres vågne timer på at gå i skole. Derfor har de fysiske rammer stor betydning.I denne ebog får du viden om skolers indeklima - og konkrete byggetekniske tips til at forbedre det.

Troldtekt® wall deco / v-line

Med Troldtekt wall deco / v-line kan private boligejere vælge en dekorativ Troldtekt akustikløsning til hjemmets vægge. Løsningen består af væg­paneler på 60 x 60 cm. Panelerne sælges i æsker med to i hver – ét panel med 6 spor hen over overfladen og ét med 10 spor. 

Troldtekt® i et synligt langsgående T35-specialskinnesystem

Giv dit nedhængte akustikloft en tydelig retning i rummet

Troldtekt® tiles T24

Et fleksibelt akustikloft, som giver rummet elegance

Ny Troldtekt® farve: Clay

Giv dine akustikplader den karakteristiske og varme farvetone fra ler.

Inspirationsmagasiner

Troldtekt® i private boliger – Karakterfulde hjem med god akustik

I hjemmet tilbringer vi det meste af vores tid – måske også en del af arbejdstiden. Det er her, vi er sammen med dem, der betyder mest for os. Hvor vi lader op, hvor børnene vokser op, hvor vi griner og glædes – hvor livet leves.

Troldtekt® i restauranter og barer – stilfulde rammer med god akustik

Mad og drikke, indretning og atmosfære. Det perfekte mix af de elementer er med til at løfte oplevelsen, når vi går på restaurant eller bar. Lyden og designet kan have næsten lige så stor indflydelse som det på tallerkenen og i glasset.

Troldtekt® design - God akustik og design i én og samme løsning

Vi tilbringer langt det meste af vores tid i bygninger. Derfor er det vigtigt, at de indendørs rammer er behagelige for vores øjne, ører og helbred. Og derfor skal arkitekter have stor frihed til at forene form og funktion, når de designer rum.

Troldtekt® ventilation - God akustik og frisk luft i én og samme løsning

I dette inspirationsmagasin kan du se og læse om projekter, hvor bygherrer og rådgivere har gjort en indsats for at sikre et sundt indeklima. Og hvor der samtidig er tænkt grundigt over design og æstetik.

Troldtekt® in indoor swimming pools

In this magazine, you can experience functional and aesthetic solutions to the architectural challenges commonly faced when designing swimming pools.