Inspirationsmagasiner

Troldtekt® i private boliger – Karakterfulde hjem med god akustik

I hjemmet tilbringer vi det meste af vores tid – måske også en del af arbejdstiden. Det er her, vi er sammen med dem, der betyder mest for os. Hvor vi lader op, hvor børnene vokser op, hvor vi griner og glædes – hvor livet leves. 

De ekstra mange timer hjemme i de senere år er måske endt med en flytning til noget større, noget nyere eller noget, der trænger til en kærlig hånd. I magasinet her kan du opleve en række danske hjem, hvor der i detaljer er tænkt over æstetik og materialevalg. 

Alle boliger i magasinet er med Troldtekt akustiklofter, som forener god akustik og et sundt indeklima med karakterfuldt design.

Troldtekt® i restauranter og barer – stilfulde rammer med god akustik

Mad og drikke, indretning og atmosfære. Det perfekte mix af de elementer er med til at løfte oplevelsen, når vi går på restaurant eller bar. Lyden og designet kan have næsten lige så stor indflydelse som det på tallerkenen og i glasset. Er vi omgivet af støj, så vi må hæve stemmen for at tale sammen? Eller er vi en del af en hyggelig kulisse med tilpas summen og gennemtænkt elegance? 

I magasinet her kan du opleve en række ­inspirerende eksempler på restauranter og barer, hvor der er tænkt over detaljerne for at sikre den helt rigtige atmosfære. I dem alle er ­Troldtekt akustikløsninger med til at få akustik og æstetik til at gå op i en højere enhed. 

Troldtekt® design - God akustik og design i én og samme løsning

Vi tilbringer langt det meste af vores tid i bygninger. Derfor er det vigtigt, at de indendørs rammer er behagelige for vores øjne, ører og helbred. Og derfor skal arkitekter have stor frihed til at forene form og funktion, når de ­designer rum.

Her i magasinet kan du opleve en række bygninger, hvor arkitekter har kombineret god akustik og et sundt indeklima med karakterfuldt design. Det har de gjort med forskellige varianter af de prisvindende Troldtekt® designløsninger på lofter og vægge.

Troldtekt® ventilation - God akustik og frisk luft i én og samme løsning

I dette inspirationsmagasin kan du se og læse om projekter, hvor bygherrer og rådgivere har gjort en indsats for at sikre et sundt indeklima. Og hvor der samtidig er tænkt grundigt over design og æstetik.

Troldtekt® akustikløsninger i privatboliger (07)

Oplev en række danske hjem, hvor der er tænkt over detaljerne! Nyopførte villaer i eksklusive materialer, penthouselejligheder med udsigt, almene boliger i en grøn landsby, en elegant husbåd – og meget mere.

Fælles for boligerne er, at de har Troldtekt akustiklofter. Og dermed også, at karakterfuldt design, god akustik, et sundt indeklima og dokumenteret bæredygtighed går op i en højere enhed.

Troldtekt® akustikløsninger i privatboliger (06)

Tag et kig ind i udvalgte nordiske hjem. Fra en stilren storbylejlighed i hjertet af København til et eksklusivt sommerhus i naturen på Mols. Fra arkitekttegnede villaer til renoverede parcelhuse.

Fælles for alle boligerne er, at de har Troldtekt akustiklofter. Her går arkitektur og god akustik hånd i hånd og skaber stilfulde og sunde rammer for at være til og være sammen.

Troldtekt® akustikløsninger i privatboliger (05)

Besøg arkitekttegnede villaer, renoverede parcelhuse, et nybygget byhus, fremtidens sommerhus – og tre generationer samlet på én grund.

Mød også design- og livsstilsekspert Mads Arlien-Søborg, der fortæller om trends i det moderne hjem.

Troldtekt® akustikløsninger i privatboliger (04)

Tag med på en inspirationstur i private boliger over hele Danmark, og oplev de mange muligheder med en Troldtekt akustikløsning.

Troldtekt® contrast - ekslusiv boligakustik

I dette magasin får du masser af inspiration til eksklusiv boligakustik med Troldtekt contrast.

Læs om mulighederne med loftet, der forener raffineret boligdesign og god akustik i ét og samme produkt.

Se også fotos fra den elegante møbel-, interiør- og kunstbutik UniqueRoom – og fra boliger, hvor Troldtekt contrast gør en forskel for akustikken og æstetikken.

Inspiration og fakta om Troldtekt® designløsninger

I denne brochure har vi samlet inspiration og fakta om Troldtekts prisbelønnede designløsninger.

Der er ti af dem, men utallige muligheder for at kombinere, så dine projekter får individuelle udtryk.

Se, hvordan et udvalg af løsningerne er anvendt i praksis, og læs et interview med arkitekten bag designløsningerne.

Troldtekt® akustikløsninger i international arkitektur (II)

I dette magasin introducerer vi dig til 16 internationale projekter med Troldtekt akustikløsninger.

Bygningerne spænder fra prisbelønnede uddannelsesinstitutioner til Googles nye europæiske hovedkvarter, der byder på nogle af de mest ekstraordinære løsninger, man kan tænke sig.

Troldtekt® akustikløsninger i dansk arkitektur (II)

I dette magasin introducerer vi dig til 20 inspirerende, danske bygninger med Troldtekt akustikløsninger.

Bygningerne spænder fra uddannelsesinstitutioner og sportshaller til verdensberømte restauranter.

Mød også arkitekt David Basulto, som fortæller om aktuelle tendenser indenfor international arkitektur.

Troldtekt® akustikløsninger i international arkitektur (I)

Fra Grønland til Sydtyskland - i dette magasin kan du opleve en række projekter med Troldtekt akustikløsninger.

Læs om moderne udddannelsesinstitutioner, imponerende sportsfaciliteter, hyggelige restauranter, kontorer med fokus på godt arbejdsmiljø samt Danmarks første LEED certificerede bygning i kategorien platin.

Brochurer

Troldtekt® i bæredygtige ­bygninger

Sådan bidrager ­Troldtekt til ­certificering af ­bæredygtigt byggeri.

Bæredygtighedscertificering af bygninger vinder frem. Det er med til at sikre en faktabaseret og holistisk tilgang til at bygge mere bæredygtigt. I brochuren kan du se, hvordan Troldtekt akustikløsninger bidrager til førende certificeringsordninger. Du kan også læse, hvordan
Troldtekts strategiske tilgang til bæredygtighed er omsat til konkrete tiltag. 

Troldtekt® Naturlige akustikløsninger til lofter og vægge

Med Troldtekt i arkitekturen går akustik, indeklima og design op i en højere enhed.

I bygninger med mange hårde flader bliver akustikken sat på prøve. Her handler det om at vælge en akustikløsning, der både reducerer efterklangstiden markant og bidrager positivt til arkitekturen.

Troldtekt® v-line: Nye designløsninger med diskrete spor

Troldtekt® v-line er akustikplader med v-spor, som giver et ­elegant og ensartet loft. V-line er baseret på de klassiske 25 mm Troldtekt plader. Det gør dem lette at håndtere og sikrer en meget konkurrencedygtig pris.

Troldtekt ® ­baseret på FUTURECEM™

Akustikplader med ­negativt CO2-aftryk – når negativt bliver positivt

Troldtekt akustikplader baseret på ­cementtypen FUTURECEM optager mere
CO2, end de udleder under produktionen.

 

Sundt indeklima i skoler

Børn bruger hvert år 20 procent af alle deres vågne timer på at gå i skole. Derfor har de fysiske rammer stor betydning.

I denne ebog får du viden om skolers indeklima - og konkrete byggetekniske tips til at forbedre det.

Troldtekt® i det DGNB-certificerede byggeri

Sådan bidrager Troldtekt til certificering af bæredygtige bygninger.

Troldtekt® ventilation - en energieffektiv løsning

I denne brochure kan du læse om, hvordan Troldtekt ventilation fungerer i praksis.

I brochuren finder du information om funktion og fordele ved ventilationsløsningen, som er grundigt dokumenteret af forskere fra Aalborg Universitet og Danmarks Tekniske Universitet.

Se desuden eksempler på byggerier, hvor Troldtekt ventilation bidrager til øget komfort og godt indeklima.

Troldtekt® Information

I dette magasin kan du finde information om alle vores Troldtekt produkter - fra råvarer og fremstilling til specifikationer og certificeringer.