Inspiration

Inspiration til akustikløsninger med lydabsorberende Troldtekt træbetonplader
Inspiration til akustikløsninger med lydabsorberende Troldtekt træbetonplader

Her på siden får du inspiration til akustikløsninger med Troldtekt.

Du kan se cases fra byggerier med Troldtekt akustikløsninger og film om akustikløsninger, bæredygtighed og indeklima. Og så har du mulighed for at downloade inspirationsmagasiner med rundture i blandt andet private hjem, restauranter, skoler og kontorer.

Troldtekt har hjulpet mange organisationer og virksomheder igennem tiden med at finde den helt perfekte akustikløsning til den enkelte organisation.

Lad dig her på siden inspirere af vores mange akustikløsninger. Troldtekt har desuden produceret en kort introduktionsfilm omkring akustik, som du kan se her. 

God fornøjelse.

Referencer

Kig ind i galleriet og se de flotte referencebilleder fra en række forskellige byggerier verden over. Deres fællesnævner er, at flot arkitektur og god akustik går op i en højere enhed.

Læs også de mange cases, hvor bygherrer og arkitekter fortæller om deres erfaringer og resultater med Troldtekts akustikløsninger.

Troldtekts referencesektion indeholder inspirerende referencebilleder fra en lang række internationale byggerier, hvor flot arkitektur og god akustik går op i en højere enhed
Troldtekts referencesektion indeholder inspirerende referencebilleder fra en lang række internationale byggerier, hvor flot arkitektur og god akustik går op i en højere enhed

Troldtekt film

Se en række film om emner som akustik, bæredygtighed og indeklima.

Hør f.eks. familier fortælle om akustikken i deres hjem, før og efter de valgte Troldtekt. akustiklofter. Se også interviews med arkitekt Mikkel Frost og livsstilsekspert Mads Arlien-Søborg.

Eller tag på en tur rundt i Troldtekts moderne produktion, hvis du vil se, hvordan vores akustikløsninger bliver til.

Inspirationshæfter

Find inspiration til arkitektur og indretning med Troldtekt akustikløsninger i alt fra skolebyggeri, det bæredygtige byggeri, restauranter, erhvervsbyggeri, privatboliger og meget mere.

Download brochurer og magasiner med eksempler på inspirerende akustikløsninger; Lige fra prisbelønnede uddannelsesinstitutioner til Googles europæiske hovedkvarter med nogle af de mest ekstraordinære indretningsløsninger, man kan tænke sig.

Download brochurer og magasiner her >

Brochurer og magasiner med inspiration til brug af Troldtekt akustikplader i arkitekturen

Teksturer

Ved at downloade zip-filen får du adgang til to mapper indeholdende teksturfiler og alphamaps, som frit kan anvendes til visualiseringer.

Teksturfilerne dækker et udvalg af de mest brugte farver og strukturer til akustikløsninger. De enkelte filer har et format på 1600X1600 pixels.

I mappen med alphamaps finder du de mest brugte forbandter, udført med forskellige plademål. Disse filer har et format på 960X480 pixels, og svarer til en væg- eller loftsflade på 480X240cm.

Download Troldtekt-teksturer.

Zip-filer fra Troldtekt indeholdende teksturfiler og alphamaps, som frit kan anvendes til visualiseringer