Ny projektkonsulent har blik for helheden

05.10.2015

Arkitekter skal have mulighed for at tænke egne streger og visioner ind i loft- og vægløsninger. Det mener Ulla Lehman, der er ny projektkonsulent i Troldtekt A/S.

Her rådgiver hun nu fynske og sjællandske tegnestuer om fleksible akustikløsninger. I bagagen har hun cirka 15 års erfaring med projektsalg til arkitekter. 

Mød Ulla Lehman
Det er velkendt terræn, Ulla Lehman har begivet sig ud i som ny projektkonsulent hos Troldtekt A/S. For bag sig har hun solid erfaring med at rådgive arkitekter om indretningsløsninger i større byggeprojekter.

Hvor Ulla Lehman hidtil har beskæftiget sig med møbler og belysning, er det nu akustikløsninger. Og hun glæder sig til at bringe ny viden og inspiration om Troldtekt ind i tegnestuerne på Fyn og Sjælland.

– Menneskers velvære og æstetiske helhedsløsninger er emner, der optager arkitekterne. De vil gerne benytte sunde byggematerialer, som de selv kan tilføre det udtryk, der matcher deres visioner for byggeriet. Her mener jeg, at Troldtekt har meget at bidrage med, siger Ulla Lehman og fortsætter:

– Troldtekt er ikke bare loftplader i de og de mål. Det er en akustikløsning, hvor det er muligt at tilpasse form og farver samt integrere højttalere, belysning, ventilation og kunst. Et eksempel på fleksibiliteten er den nye bølgeplade, Troldtekt wave, som sikrer god akustik på en æstetisk helt ny måde. 

Læs også: Troldtekt® wave tilfører arkitekturen en ny dimension

En plan for bidrag til bæredygtige initiativer
Bæredygtighed er et andet område, hvor Ulla Lehman ser frem til at rådgive arkitekter om mulighederne. Hele produktserien Troldtekt akustik er Cradle to Cradle-certificeret, og desuden har Troldtekt A/S lagt en ambitiøs køreplan – et roadmap – for hvordan man bidrager til bæredygtige initiativer frem mod 2022.

– Mange arkitekter arbejder ud fra bæredygtige principper. Med vores roadmap lægger vi åbent frem, hvordan vores produkter bidrager nu og endnu mere i de kommende år. Det giver arkitekterne mulighed for i god tid at tænke Troldtekt ind i deres projekter, siger Ulla Lehmann.

Se Troldtekts Cradle to Cradle-roadmap  

Arkitekter på Fyn og Sjælland, der ønsker sparring til et konkret projekt eller generel inspiration om Troldtekt, er meget velkomne til at kontakte Ulla Lehman.

Arkitekter i Jylland, der ønsker sparring og inspiration, er fortsat meget velkomne til at kontakte Kim Jespersgaard