Adwards & udmærkelser

24.05.2022

Mere hæder til akustikplader baseret på ny cementtype

Troldtekt® plader baseret på den nye cementtype FUTURECEM™ er vinder af en German Innovation Award 2022. Prisuddelingen hylder bæredygtige design-innovationer.
25.08.2022

Troldtekt® baseret på FUTURECEM™ er nomineret til Deutscher Nachhaltigkeitspreis

De nye Troldtekt akustikplader baseret på cementtypen FUTURECEM™ er med i opløbet ved den prestigefulde bæredygtighedspris Deutscher Nachhaltigkeitspreis 2023.
24.06.2022

Innovative akustikplader vinder prestigefuld materialepris

Troldtekt akustikplader baseret på cementtypen FUTURECEM™ er blandt vinderne ved raumprobe Materialpreis 2022. Prisuddelingen hædrer enestående og innovative byggematerialer. Med prisen følger en plads i konceptet ’Le Box’, hvor 100 arkitekter modtager vareprøver.
09.05.2022

Nye akustikplader vinder en Green Product Award

Troldtekt® baseret på cementtypen FUTURECEM™ er vinder af en Green Product Award 2022. Den globale pris hædrer innovative og bæredygtige designløsninger. De nye akustikplader har et negativt CO2-aftryk i produktionsfaserne.  
08.02.2022

CO2-negative Troldtekt akustikplader i spil til German Innovation Award

Troldtekt® baseret på cementtypen FUTURECEMTM er nomineret til den prestigefulde German Innovation Award, der hædrer design-innovationer. De nye akustikplader optager mere CO2, end de udleder i produktionsfasen.
18.02.2022

Troldtekt er nomineret til Byggeriets Klimapris

De nye Troldtekt® akustikplader baseret på cementtypen FUTURECEM™ er nomineret til Byggeriets Klimapris 2022, som Danske Byggecentre står bag. Under produktion og brug har de nye akustikplader et negativt CO2-aftryk.
11.11.2021

Troldtekt er kåret som Architects’ Darling

En jury bestående af anerkendte arkitekter har tildelt Troldtekt prisen som Architects’ Darling 2021 i kategorien Cradle-to-Cradle Challenge (bæredygtighed). Den førende tyske arkitekturportal Heinze står bag prisen, som Troldtekt modtog ved et awardshow i Celle.
01.09.2021

Troldtekts CSR-rapport blandt de bedste

For andet år i træk er Troldtekt kåret som en af de SMV-virksomheder, der er bedst til at rapportere om samfundsansvar. En god CSR-rapport kræver en strategisk tilgang til bæredygtighed, siger adm. direktør Peer Leth. Han lægger vægt på, at rapporten både beskriver succeser og udfordringer.
18.03.2021

Troldtekts designserie vinder pris ved ’Die schönsten Restaurants & Bars 2021’

Serien af Troldtekt® designløsninger er kåret som årets bedste vægdesign i kategorien byggeri og interiør til restauranter og barer. Det tyske forlag Callwey står bag prisuddelingen sammen med blandt andre Bund Deutscher Innenarchitekten samt hoteller og restauranters brancheforening, DEHOGA Bundesverband.
24.11.2020

Troldtekt kan vinde Dansk-Tysk Erhvervspris

Troldtekt er en af tre finalister, når Dansk-Tysk Handelskammer uddeler prisen ’Danish Company of the Year’. Baggrunden for finalepladsen er væksten i salget af danskproducerede, bæredygtige akustikløsninger på det tyske marked via datterselskabet Troldtekt GmbH.
07.10.2020

Designserie er nomineret til prestigefuld produktpris

Hele serien af Troldtekt® designløsninger er nomineret til DETAIL Product Award 2020. Prisen uddeles af det tyske arkitekturmagasin DETAIL og online-platformen archipinion. I november er det muligt at stemme på din favorit i fem forskellige priskategorier.
29.09.2020

Troldtekt A/S vinder DI Prisen for grøn omstilling

En ekspertkomité har valgt Troldtekt som vinder af den prestigefyldte DI Prisen 2020 i et stærkt felt, der også talte FLSmidth og Berendsen. Troldtekt modtager Dansk Industris pris for at øge sin konkurrencekraft via en ambitiøs grøn omstilling, baseret på Cradle to Cradle-konceptet.
01.09.2020

Troldtekts CSR-rapport er blandt de bedste

Troldtekt er blandt de bedste SMV-virksomheder i Danmark til at rapportere om sit arbejde med bæredygtighed og samfundsansvar. Virksomheden er netop blevet fremhævet for sin seneste rapport af FSR – danske revisorer og Global Compact Network Denmark.
23.03.2020

Troldtekt nomineret til bæredygtighedspris

12 priser bliver uddelt, når SDG Tech Awards finder sted i september. Troldtekt A/S er nomineret i kategorien ’Architecture’ for det systematiske arbejde med verdensmål og Cradle to Cradle
18.03.2020

Ny designserie i finalen ved Danish Design Award

Hele serien af nye Troldtekt® designløsninger er blandt finalisterne ved årets uddeling af Danmarks nationale designpris.
04.07.2019

Ny designserie er nomineret til German Design Award

Serien af Troldtekt® designløsninger er med i opløbet om den prestigefulde designpris, der uddeles af German Design Council.
18.03.2019

Troldtekt® contrast i finalen ved Danish Design Award

Juryen ved Danmarks nationale designpris har valgt Troldtekt contrast - eksklusiv boligakustik som finalist i kategorien Feel good.
16.05.2018

FSC Danmark hylder Troldtekts træpolitik

Troldtekt har netop modtaget FSC Danmarks trædiplom for vores politik om at anvende 100 procent FSC®-certificeret træ.
Adm. direktør for Troldtekt A/S, Peer Leth, er modtager af Bygningskomponentprisen 2017. Copyright© VILLUM FONDEN og VELUX FONDEN
02.11.2017

VILLUM FONDEN og VELUX FONDEN hædrer Troldtekt

Peer Leth, direktør i Troldtekt A/S, modtog onsdag aften Bygningskomponentprisen 2017. Bag hæderen ligger en klar miljøprofil og evnen til at videreudvikle et meget enkelt produkt. Med prisen følger 100.000 kroner, som nu bliver startkapital til et kombineret museum og showroom om Troldtekt.
Akustikloft med diffus loftsventilation fungerer som diskret og støjsvag indblæsningsflade, hvor naturlig luft udefra blæses ind ved lavt tryk. Løsningen er især velegnet til kontorer, skoler og institutioner.
10.05.2017

Ventilationsprojekt nomineret til ELFORSK Prisen

Forskere fra Aalborg Universitet har dokumenteret, at akustiklofter med lavtryksventilation giver store energibesparelser og høj komfort. Troldtekt ventilationslofter har spillet en vigtig rolle i forsøgene, der nu er blandt tre nominerede til den prestigefulde ELFORSK Pris 2017.
18.05.2016

Troldtekt<sup>®</sup> rhombe nomineret til German Design Award 2017

Troldtekt® rhombe var nomineret til en German Design Award 2017 - Excellent Product Design i kategorien Materials and Surfaces.
25.10.2016

Troldtekt nomineret til Det Bæredygtige Element

Troldtekt er nomineret til Det bæredygtige Element - Produktprisen 2016. Prisen uddeles af Building Green og InnoByg til en udstiller ved Building Green, som har et produkt, der har gjort byggeriet grønnere og mere bæredygtigt.
10.08.2016

Troldtekt® rhombe vinder ICONIC Award 2016

Designløsningen Troldtekt rhombe er vinder af en ICONIC Award 2016. Dermed modtager Troldtekt den fornemme pris for andet år i træk.
02.05.2016

Troldtekt A/S får EU-miljøpris for take back-strategi

Troldtekt A/S har netop modtaget en af de prestigefulde miljøpriser, som Ingeniørforeningen uddeler i samarbejde med EU og Miljøministeriet.
11.01.2016

Troldtekt® wave nomineret til Byggeriets Klimapris

Troldtekt® wave er med i finalefeltet, når Byggeriets Klimapris uddeles på BYGGERI ’16 i Fredericia (1.-4. marts).
02.10.2015

Troldtekt hædret for ansvarlig forretningsstrategi

Troldtekt opnåede fornem hæder ved Responsible Business Awards 2015 og modtog udmærkelsen Highly Commended i kategorien ’Business Strategy - Best Small to Medium Enterprise’
03.08.2015

Troldtekt® wave har vundet en ICONIC AWARD 2015

Troldtekt wave har vundet en af de prestigefulde ICONIC AWARDS 2015, som uddeles af German Design Council. Juryen kalder Troldtekt wave for en skulpturel væg- og loftbeklædning, hvis naturlige og enkle æstetik passer i mange forskellige rum. Juryen fremhæver, at akustikpladens bølger skaber et interessant spil af lys og skygge uden at være urolig.
01.07.2015

Troldtekt® wave vinder Green Product Award

Få dage efter Troldtekt wave officielt blev lanceret, har den bølgeformede akustikplade vundet Green Product Award. Prisen, der blev uddelt 8. juni i Berlin, hylder bæredygtigt og innovativt design. Troldtekt wave er desuden nomineret til German Design Award og DETAIL Produktpreis.
27.05.2015

2 x Troldtekt® nomineret til DETAIL Produktpreis 2015

På få uger er den nye bølgeformede akustikplade, Troldtekt wave, nomineret til ikke mindre end tre internationale designpriser. Troldtekt wave er nu også blandt de 36 finalister til DETAIL Produktpreis 2015, som uddeles af det tyske arkitekturmagasin DETAIL. Og der er hele to Troldtekt løsninger med i finalen, idet også Cradle to Cradle certificeret Troldtekt er blandt finalisterne.

The Circular Economy Award

Troldtekt opnåede international hædrende omtale (“Highly Commended”) af juryen bag The Circular Economy Awards 2015.

Byggeriets Miljøpris 2010

I foråret 2010 modtog Troldtekt A/S Byggeriets Miljøpris for virksomhedens miljøvision og for at have fokus på miljø og bæredygtighed gennem hele produktets livscyklus.