Designserie er nomineret til prestigefuld produktpris

Hele serien af Troldtekt® designløsninger er nomineret til DETAIL Product Award 2020. Prisen uddeles af det tyske arkitekturmagasin DETAIL og online-platformen archipinion. I november er det muligt at stemme på din favorit i fem forskellige priskategorier.

07.10.2020

Gestaltung, Innovationscharakter, Funktionalität, Nachhaltigkeit und Integrationsfähigkeit. Det er de fem kriterier, som produkter bliver bedømt ud fra, når DETAIL og archipinion kårer vinderne af DETAIL Product Award 2020. Forud går en online afstemning, hvor arkitekter og andre med interesse for veltænkt design kan stemme på deres favorit. Afstemningen løber fra 1. til 30. november 2020.

Blandt de nominerede til prisen er serien af Troldtekt® designløsninger, som tidligere har vundet en ICONIC Award 2019 og en German Design Award 2020. Med designserien har Troldtekt taget sine Cradle to Cradle-certificerede akustikplader af træ og cement til et nyt æstetisk niveau. Målet er at give især arkitekter friere rammer til at designe rum, som forener god akustik og et sundt indeklima med karakterfulde udtryk.

Skab egne mønstre og rytmer

Når du vælger Troldtekt designløsninger til dit byggeri, kan du skabe dine egne mønstre og rytmer i designet – uanset om du er til et nordeuropæisk udtryk med lyse farver og rette vinkler eller en mere ekspressiv stil. Du kan variere og skalere de enkelte designløsninger, så de giver oplevelsen af en stor sammenhængende enhed på lofter eller vægge.

Fælles for løsningerne er, at de er industrielt produceret, blandt andet via CNC-teknologi. En af de mest populære varianter er Troldtekt line, som har langsgående spor, der fortsætter sømløst hen over hele loftfladen uden synlige samlinger mellem pladerne. Et andet eksempel er rhombe-formede akustikplader (Troldtekt rhombe), som sættes sammen og giver fladen en tredimensionel effekt.

Se hele serien af Troldtekt designløsninger

Valgt til en række projekter

DETAIL Product Award 2020 uddeles i fem kategorier, og Troldtekt er nomineret i kategorien ’Ausbau und Interior’. For at komme i betragtning er det et krav, at løsningen er lanceret på markedet inden for de seneste to år. Troldtekt designløsninger blev lanceret i 2019 og er siden valgt til en lang række bygninger.

Se eksempler på projekter med Troldtekt designløsninger

Forud for den åbne afstemning har redaktionsteamet hos arkitekturmagasinet DETAIL udvalgt de nominerede blandt alle indstillede produkter. DETAIL uddeler prisen i samarbejde med archipinion, som er en online videnbank for arkitekter.

>> Gå til online-afstemning her