Troldtekts designserie vinder pris ved ’Die schönsten Restaurants & Bars 2021’

18.03.2021

Serien af Troldtekt® designløsninger er kåret som årets bedste vægdesign i kategorien byggeri og interiør til restauranter og barer. Det tyske forlag Callwey står bag prisuddelingen sammen med blandt andre Bund Deutscher Innenarchitekten samt hoteller og restauranters brancheforening, DEHOGA Bundesverband.

Interiør, lys, møbler og overflader kan være med til at skabe den rette atmosfære og løfte stemningen på en bar eller restaurant. Prisuddelingen ’Die schönsten Restaurants & Bars’ hylder netop det smukke design – og i 2021 er Troldtekt blandt vinderne. Troldtekts designserie er kåret som årets Wanddesign für Ausbau und Interior

De ni forskellige designløsninger i serien kombinerer god akustik fra Troldtekt træbeton med karakterfulde design.

– Det er en stor ære at være blandt prisvinderne. Netop restauranter og barer er steder, hvor vores designløsninger kan gøre en stor forskel for både akustikken og stemningen, siger Jesper Kvist, Country Manager hos Troldtekt GmbH.

Vindere indgår i flot publikation

Priserne ved ’Die schönsten Restaurants & Bars’ uddeles af forlaget Callwey i samarbejde med en række partnere. Iblandt dem er Bund Deutscher Innenarchitekten og brancheforeningen DEHOGA Bundesverband. Alle vindere indgår i en flot publikation, udgivet af Callwey.

– Tak til Callwey og partnere for at sætte fokus på smukt design, ikke mindst her under corona-nedlukningen, hvor restauranter og barer fortjener sympati og positiv opmærksomhed. Forhåbentlig bliver det snart muligt igen at nyde en middag i de stemningsfulde rammer, som konkurrencen hædrer, siger Jesper Kvist.

Fra nordisk til ekspressivt

Troldtekt designløsninger er valgt til en række projekter, herunder både barer og restauranter. For eksempel:

Den stilfulde Restaurant Strandtangen i Skive med Troldtekt® line.
Den intime restaurant Sticks’n’Sushi i København med Troldtekt® rhombe.
Den charmerende Åben Ølbar i Aarhus.

De enkelte designløsninger kan varieres og skaleres, så store flader visuelt bliver til en samlet enhed. Og arkitekter har mulighed for at vælge en løsning efter deres smag – fra det nordiske design med rette linjer og vinkler til det mere ekspressive og farverige.

Siden lanceringen i 2019 har serien af Troldtekt designløsninger også vundet en German Design Award 2020 og en ICONIC Award 2019.

I forbindelse med kåringen af Troldtekt designløsninger har Callwey produceret en kort film.

FAKTA: ’Die schönsten Restaurants & Bars 2021’

  • Prisuddelingen hædrer restauranter, barer, bistroer & caféer. Arkitekter, planlæggere og restauratører i Tyskland, Østrig og Schweiz blev inviteret til at indsende deres bedste projekter.
  • Desuden er 13 virksomheder blevet hædret for årets løsninger, herunder Troldtekt GmbH i kategorien vægdesign.
  • Bag prisuddelingen står forlaget Callwey i samarbejde med bdia Bund Deutscher Innenarchitekten, Deutschen Hotel- und Gaststättenverband e. V. (DEHOGA Bundesverband), INTERNORGA, Leitmesse für Gastronomie samt mediepartnerne AHGZ Allgemeine Hotel- und Gastronomiezeitung, SALON og Architekturmagazin Baumeister.
  • Alle vinderprojekter indgår i årbogen ’Die schönsten Restaurants & Bars 2021’. Læs mere, og bestil bogen på Callweys hjemmeside.