Job hos Troldtekt A/S

Om Troldtekt

Siden 1935 har Troldtekt produceret akustikplader af naturmaterialet træ og cement udvundet fra den danske undergrund. Virksomheden designer, udvikler og fabrikerer pladerne i Danmark – af lokale materialer og under moderne, miljøskånsomme forhold.

Troldtekt akustik er i dag en af de førende og foretrukne løsninger til at skabe et godt lydmiljø og akustikpladerne beklæder lofter og vægge i kontorer, erhverv, skoler, institutioner, kultursteder, sportscentre, svømmehaller og private boliger. Ikke mindst i den minimalistiske arkitektur, hvor de mange hårde flader sætter akustikken på prøve, gør Troldtekt en forskel, der kan høres.

Troldtekts vision er at være trendsætter inden for intelligente akustikløsninger med fokus på et bæredygtigt indeklima. Derfor udvikles løbende nye specialprodukter til den moderne arkitektur i tæt samarbejde med fagspecialister, arkitekter og andre byggerådgivere.


Troldtekt har siden 2022 været en del af den børsnoterede irske byggekoncern Kingspan Group, der har aktiviteter i over 70 lande. Med programmet ”Planet Passionate” har Kingspan ambitiøse klimamålsætninger, der er i tråd med Troldtekts Cradle to Cradle-strategi. Kingspan vil være en virksomhed uden affald til deponi i 2030 og have en CO2-neutral produktion uden netto-udledninger i 2030.