Job hos Troldtekt A/S

Ledige stillinger

Karriere

Vil du være med til at fastholde og udbygge det høje kvalitetsniveau for nogle af markedets førende akustikløsninger til byggeriet? Og vil du arbejde i en virksomhed, som er trendsætter inden for bæredygtigt indeklima? Så er dette job sandsynligvis det helt rette for dig.

Troldtekt producerer akustik løsninger af træbeton, og virksomheden er i kraftig vækst. Troldtekt er netop blevet en del af Kingspan Group, og derfor har vi behov for at få udbygget vores kvalitetsafdeling med en kvalitetschef med erfaring, gå på mod og en pragmatisk tilgang til implementering af nye systemer.

Vi leder efter en profil, der kan være med til at udbygge Troldtekts kvalitetsafdeling, stå i spidsen for nye certificeringer og være det gode bindeled til moderkoncernens kvalitetsfunktion.

>> Læs mere om stillingen her

Søg uopfordret

I Troldtekt er vi altid på udkig efter dygtige og engagerede medarbejdere. Vi modtager derfor meget gerne uopfordrede ansøgninger, og vi benytter dem aktivt i vores rekruttering. Når vi har en jobåbning, søger vi nemlig blandt de uopfordrede ansøgninger for at se, om der er et match. Matcher din uopfordrede ansøgning og dit CV med den profil, vi søger, kontakter vi dig.

Vi opfordrer dig dog altid til at holde øje med vores ledige stillinger, som vil blive slået op på denne side.

Bemærk, at vi gemmer din uopfordrede ansøgning i op til seks måneder, hvorefter den bliver slettet fra vores system.

Uopfordrede ansøgninger sendes til: job@troldtekt.dk

Troldtekt Forest

Troldtekt værdigrundlag

At være innovativ, troværdig og socialt ansvarlig er det værdisæt, der binder Troldtekt sammen.

Medarbejderne er i fællesskab nået frem til værdierne og arbejder dagligt med at omsætte dem i praksis.

Troldtekt, værdigrundlag

Om Troldtekt

Hos Troldtekt A/S mener vi, at akustisk komfort og sundt indeklima er centrale elementer i det gode byggeri.

Siden 1935 har vi produceret Troldtekt akustikplader af naturmaterialet træ og cement udvundet fra den danske undergrund.

Vi designer, udvikler og producerer akustikpladerne i Danmark – af lokale materialer og under moderne, miljøskånsomme forhold.

Troldtekt Production Facility