Job hos Troldtekt A/S

Ledige stillinger

R&D Project Manager

Sæt dine projektlederevner og produktudviklingserfaring i spil hos Troldtekt i stillingen som R&D Project Manager.

Som R&D Project Manager får du ansvar for projektledelse og produktudvikling, og dine primære arbejdsopgaver vil ligge inden for disse to ansvarsområder.

Virksomhedens ambitioner om yderligere vækst gør, at der er brug for endnu en dygtig kollega i afdelingen R&D and Project Management. Afdelingen arbejder primært med udvikling af nye produkter samt videreudvikling af eksisterende produkter.

 

Erfaren bogholder

Trives du mellem debet og kredit? Sætter du en ære i at holde orden i bogholderiet sammen med dine kolleger? Kunne du tænke dig at blive en del af en god og sund arbejdsplads?

Hos Troldtekt kan du blive en del af et team, hvor der er fokus på sparring og faglighed. Der er et velfungerende økonomiteam, som består af 6 omgængelige, kompetente og engagerede kolleger. To af dem arbejder fra kontoret i Troldhede, mens resten er placeret på hovedkontoret i Slet, Aarhus.

Bred erfaring er et stort plus og du kommer formentlig fra en mellemstor virksomhed. Du behøver ikke være verdensmester i alle discipliner, men det er vigtigt, at du har en bred erfaring med bogholderi og forstår helheden i en virksomhed set med bogholderi-briller.

 

Technical Engineering Specialist

Drømmer du om at arbejde med alsidige tekniske projekter i produktionen sammen med et team af kompetente kolleger? Vil du være en del af den spændende vækst- og udviklingsrejse hos Troldtekt? Vil du bruge dine erfaringer og kompetencer i en international koncern med lokale rødder? Så har du muligheden her.

Som Technical Engineering Specialist kommer du til at arbejde med en bred portefølje af tekniske projekter, der har et afsæt i enten produktionsoptimerende, kostreducerende, kvalitetsforbedrende eller energibesparende potentialer. Din absolutte hovedopgave er at afklare projekternes potentiale og lede den tekniske del af projekterne.

 

Production & Master Data Planner

Har du et planlægningsgen, og er du kyndig inde for master data? Kunne du tænke dig at blive en del af den spændende vækst- og udviklingsrejse hos Troldtekt? Vil du bruge dine erfaringer og kompetencer i en international koncern med lokale rødder? Så har du muligheden her.

Du kommer sammen med to kolleger til at planlægge både standard- og specialordrer. Ordrerne er af meget forskellig størrelse, og tidshorisonten til levering kan være kort. Du hjælper derfor både produktionen og salgsafdelingen i Danmark og internationalt til at komme succesfuldt i mål.

 

Marketingkoordinator med tyske sprogkundskaber

Vil du spille en vigtig rolle i markedsføringen af en international vækstvirksomhed med stærke traditioner og ambitioner inden for bæredygtighed, Cradle to Cradle, innovativ produktudvikling og lokal produktion? Og har du en ambition om at blive en del af et ambitiøst og velfungerende marketingteam, hvor du får ni nye kolleger at sparre, dele viden og erfaringer med?

Vi har travlt og søger en marketingkoordinator med speciale i tysk til vores marketing- og kommunikationsafdeling med stærke sproglige kompetencer og projektlederegenskaber, der kan være kontaktleddet til vores udenlandske salgsorganisationer i Norge, Sverige og Tyskland.

Du vil samtidig få en tæt dialog med de eksterne partnere, som løfter en væsentlig del af opgaven med at eksekvere den ambitiøse marketing- og kommunikationsstrategi.

 

Serviceminded og eksekveringsstærk Marketingassistent

Vil du spille en vigtig rolle i markedsføringen af en international vækstvirksomhed med stærke traditioner og ambitioner inden for bæredygtighed, Cradle to Cradle, innovativ produktudvikling og lokal produktion? Og har du en ambition om at blive en del af et ambitiøst og velfungerende marketingteam, hvor du får ni nye kolleger at sparre, dele viden og erfaringer med?

Vi har travlt og søger en eksekveringsstærk marketingassistent, der vil få en vigtig rolle i at supportere kollegerne i marketingafdelingen og salgsorganisationerne på hjemmemarkederne. Du vil indgå i et velfungerende team på ni medarbejdere, og sammen med det øvrige marketing- og kommunikationsteam vil du beskæftige dig med en bred vifte af opgaver og eksekvere på den ambitiøse marketing- og kommunikationsstrategi.

 

Produktionsleder - erfaren teamleder med teknisk indsigt

Troldtekt A/S oplever stor international vækst og står overfor en snarlig fordobling af produktionskapaciteten i Troldhede. I den forbindelse søges en produktionsleder, der har erfaring med at udvikle en produktionsenhed og naturligt går i forrest i samarbejdet på tværs i en produktionsvirksomhed.

Med reference til produktionschefen tilbydes du en spændende nyoprettet stilling på et helt nyt   ledelsesniveau. Du får mulighed for at gøre en forskel i bestræbelserne på yderligere at effektivisere en linjeproduktion qua din dialogbaserede og eksekverende ledelsesstil. 

Din hovedopgave bliver ledelse af otte formænd og ca. 40 medarbejdere på to produktionslinjer fordelt på flere skift på alle ugens dage. Du bliver en aktiv medspiller i at videreudvikle LEAN.

 

Søg uopfordret

I Troldtekt er vi altid på udkig efter dygtige og engagerede medarbejdere. Vi modtager derfor meget gerne uopfordrede ansøgninger, og vi benytter dem aktivt i vores rekruttering. Når vi har en jobåbning, søger vi nemlig blandt de uopfordrede ansøgninger for at se, om der er et match. Matcher din uopfordrede ansøgning og dit CV med den profil, vi søger, kontakter vi dig.

Vi opfordrer dig dog altid til at holde øje med vores ledige stillinger, som vil blive slået op på denne side.

Bemærk, at vi gemmer din uopfordrede ansøgning i op til seks måneder, hvorefter den bliver slettet fra vores system.

Uopfordrede ansøgninger sendes til: job@troldtekt.dk

Troldtekt værdigrundlag

At være innovativ, troværdig og socialt ansvarlig er det værdisæt, der binder Troldtekt sammen.

Medarbejderne er i fællesskab nået frem til værdierne og arbejder dagligt med at omsætte dem i praksis.

Læs mere om værdier >>

 

Om Troldtekt

Hos Troldtekt A/S mener vi, at akustisk komfort og sundt indeklima er centrale elementer i det gode byggeri.

Siden 1935 har vi produceret Troldtekt akustikplader af naturmaterialet træ og cement udvundet fra den danske undergrund.

Vi designer, udvikler og producerer akustikpladerne i Danmark – af lokale materialer og under moderne, miljøskånsomme forhold.

Læst mere om Troldtekt A/S >>