Job hos Troldtekt A/S

Ledige stillinger

Er du god til at skabe og fastholde gode kunderelationer, er du målrettet og resultatorienteret og god til at afslutte en handel? Så er det måske dig, vi søger!

Vi leder lige nu efter en stærk sælger med et godt netværk blandt trælasterne på Fyn og i Sydjylland. 

 

Brænder du for salg og support, og finder du det motiverende at udøve den bedste service overfor kunder? Ønsker du at arbejde i en spændende og internationalt orienteret virksomhed i vækst, hvor kvaliteten af produkterne er i højsædet?

Vi søger lige nu en intern sælger til et barselsvikariat til vores kontor i Tranbjerg, der kan indgå i det interne salgsteam. 

 

Vil du være en del af den spændende vækst- og udviklingsrejse hos Troldtekt og arbejde i en international koncern med lokale rødder? Så har du muligheden her.

Vi søger dig, der gerne vil have en afvekslende hverdag, som rummer både faste rammer og muligheden for at tilføre nye idéer og retningslinjer.

 

Søg uopfordret

I Troldtekt er vi altid på udkig efter dygtige og engagerede medarbejdere. Vi modtager derfor meget gerne uopfordrede ansøgninger, og vi benytter dem aktivt i vores rekruttering. Når vi har en jobåbning, søger vi nemlig blandt de uopfordrede ansøgninger for at se, om der er et match. Matcher din uopfordrede ansøgning og dit CV med den profil, vi søger, kontakter vi dig.

Vi opfordrer dig dog altid til at holde øje med vores ledige stillinger, som vil blive slået op på denne side.

Bemærk, at vi gemmer din uopfordrede ansøgning i op til seks måneder, hvorefter den bliver slettet fra vores system.

Uopfordrede ansøgninger sendes til: job@troldtekt.dk

Troldtekt værdigrundlag

At være innovativ, troværdig og socialt ansvarlig er det værdisæt, der binder Troldtekt sammen.

Medarbejderne er i fællesskab nået frem til værdierne og arbejder dagligt med at omsætte dem i praksis.

Læs mere om værdier >>

 

Om Troldtekt

Hos Troldtekt A/S mener vi, at akustisk komfort og sundt indeklima er centrale elementer i det gode byggeri.

Siden 1935 har vi produceret Troldtekt akustikplader af naturmaterialet træ og cement udvundet fra den danske undergrund.

Vi designer, udvikler og producerer akustikpladerne i Danmark – af lokale materialer og under moderne, miljøskånsomme forhold.

Læst mere om Troldtekt A/S >>