Troldtekt® wave i spil til grøn pris

15.04.2015

Allerede inden Troldtekt wave er introduceret på markedet, er produktnyheden udvalgt til Green Product Award, som har fokus på innovativt bæredygtigt design. Her er Troldtekt wave et af de 100 produkter, der er med i finalefeltet. Se alle 100 produkter, og stem frem til 22. april 2015 på dine favoritter.

Troldtekt wave bliver først officielt præsenteret for markedet, når Troldtekt udstiller på ARCHITECT@WORK i Forum Copenhagen 3.-4. juni 2015. Læs mere om udstillingen på www.architectatwork.dk.

Troldtekt wave er en bølgeformet akustikplade, som tilfører loft- eller vægfladen et skulpturelt, tredimensionelt, udtryk. De varierende bølger skaber en bevægelse i overfladen og understreger materialets ærlighed og enkelhed.

Troldtekt wave er en del af Troldtekt serien, som fremstilles af naturmaterialerne træ og cement, er Cradle to Cradle-certificeret og har samme gode akustiske, brandtekniske og indeklimamæssige egenskaber, som de klassiske Troldtekt akustikplader. Troldtekt wave har tillige også en lyd-diffuserende effekt. Troldtekt wave fås også med indbyggede, skjulte højttalere.

 Læs mere om fordelene ved Troldtekt