Nyt tema: Bæredygtigt byggeri

I nyt tema fra Troldtekt kan du læse om en ny analyse, hvor Teknologisk Institut anslår, hvor meget CO2 Troldtekt optager på 10 år. Bliv også klogere på, hvordan Troldtekt kan bidrage til en DGNB-certificering og træd ind i cirklen på Building Green i Forum.

26.10.2017

Når produkter med cement reagerer med luft, optager de CO2. Optaget sker hurtigere, når cementen er spredt ud på en større overflade – som i en Troldtekt akustikplade, hvor træulden er coatet med et tyndt lag cement. I dette tema kan du læse om en ny analyse, hvor Teknologisk Institut anslår, hvor meget CO2 Troldtekt optager på 10 år. 

Temaet sætter også spot på Building Green i Forum, der den 1.-2 november 2017 byder på masser af inspiration om cirkulær økonomi, herunder workshops og udstillingen af Circle House, som er det første almene boligbyggeri i verden, der er opført efter cirkulære principper.

Hvis du er i Forum, så kig forbi stand 72, hvor du kan dykke ned i fakta og fordele ved løsningen Troldtekt ventilation. På standen står Troldtekt også klar med en helt ny brochure om Troldtekts bidrag til DGNB-certificeret byggeri.

Allerede i dette tema kan du opleve tre DGNB-certificerede byggerier med Troldtekt. 

Læs hele temaet Bæredygtigt Byggeri her >>