Få ny viden om DGNB på Building Green Aarhus

Hvordan bruger bygherrer og rådgivere DGNB til at bygge cirkulært? Det kan de besøgende få den nyeste viden om, når Building Green slår dørene op 18. og 19. april 2018 i Aarhus. Troldtekt A/S står klar med opdateret dokumentation for akustiklofternes bidrag til en DGNB-certificering.

12.04.2018

Flere af verdens førende eksperter i cirkulært byggeri er samlet 18. og 19. april ved Building Green Aarhus i Centralværkstedet. Her kan de besøgende få den nyeste viden om bæredygtige tendenser fra oplægsholdere og de producenter, der udstiller på messen.

En af udstillerne er Troldtekt A/S, som blandt andet medbringer opdateret dokumentation om akustikpladernes bidrag til den frivillige bæredygtighedscertificering DGNB.

Bygninger skal være materialebanker

DGNB er også emnet ved messens første ekspertoplæg. Her går den tyske DGNB-direktør, Christine Lemaitre, på scenen for at fortælle, hvordan bygherrer og rådgivere kan understøtte både cirkulær økonomi og FN’s verdensmål, når de bygger efter den bæredygtige certificering.

Senere samme dag er der oplæg fra Michael Braungart, der er medstifter af designkonceptet Cradle to Cradle. Han vil tale om bygninger som fremtidige materialebanker i en verden, hvor der skal være ressourcer nok til ti milliarder mennesker. De pointer har han tidligere talt om i et interview til Troldtekts nyhedstema om bæredygtigt byggeri

Sådan bidrager Troldtekt til DGNB

På Troldtekts stand på Building Green kan bygherrer, rådgivere og andre interesserede opleve eksempler på de Cradle to Cradle-certificerede akustikløsninger.

I den nye brochure om Troldtekts DGNB-bidrag er det muligt at finde fakta og fordele ved DGNB – og se eksempler på DGNB-certificerede byggerier med Troldtekt. Dokumentationen, som er udarbejdet af Rambøll, viser, at Troldtekt kan bidrage med point til kriterier, der udgør 52,7 procent af en samlet DGNB-certificering.

Building Green Aarhus er åben onsdag den 18. og torsdag den 19. april i Centralværkstedet, Aarhus C. Troldtekt udstiller på stand 16.