FSC Danmark hylder Troldtekts træpolitik

Troldtekt har netop modtaget FSC Danmarks trædiplom for vores politik om at anvende 100 procent FSC®-certificeret træ.

16.05.2018

I 2018 har vi hos Troldtekt øget andelen af akustikplader, som produceres med FSC-certificeret træ fra ansvarlig skovdrift (FSC®C115450). Ambitionen er, at vores indkøb og brug af FSC-certificeret træ skal stige yderligere, og at vi på længere sigt rammer 100 procent. 

Den ambition har nu udløst en fornem anerkendelse i form af FSC Danmarks 100%-diplom. Med diplomet hylder FSC Danmark de virksomheder, som har en offentlig politik om at bruge 100 procent FSC-certificeret træ i en eller flere produktgrupper.

Stiller krav til håndteringen

Produkter med FSC-certificeret træ stiller store krav til sporbarhed og vores håndtering af råtræ i produktionen. Men det betyder også, at selv den mindste træsplint i en FSC-certificeret Troldtekt akustikplade kan spores tilbage til ansvarlig skovdrift.

– Vi har en del kunder, som gerne vil købe plader med FSC-certificeret træ. Ikke mindst fordi det har positiv indflydelse i det bæredygtige regnskab og giver point i de frivillige certificeringer inden for bæredygtigt byggeri. Over den seneste tid har vi opdateret vores interne procedurer, og vi indkøber så meget FSC-certificeret træ, som vi kan, siger Renate Blom, miljøchef i Troldtekt A/S.

>> Læs mere om FSC-certificeret træ i vores nye CSR-rapport