Ny designserie er nomineret til German Design Award

04.07.2019

Serien af Troldtekt® designløsninger er med i opløbet om den prestigefulde designpris, der uddeles af German Design Council.

I foråret 2019 lancerede vi en ny serie af designløsninger, der gør det muligt at kombinere god akustik og et sundt indeklima med karakterfulde udtryk. Nu er serien nomineret til en German Design Award 2020, som officielt uddeles i februar 2020.

Priserne går til projekter og produkter, der kommer med nye, banebrydende bidrag til det tyske og internationale designlandskab.

– Særligt blandt arkitekterne ser vi et stort potentiale i vores ni nye designløsninger, og nomineringen til den prestigefulde pris bekræfter os kun i det. Den er et skulderklap, som kan give os et rygstød i udbredelsen af løsningerne internationalt, siger Peer Leth, adm. direktør hos Troldtekt A/S.

Det handler om fladen

De nye løsninger lægger op til, at arkitekter kan skabe deres egne mønstre og rytmer i designet – og variere og skalere de enkelte design. Det giver stor frihed til at forene form og funktion i alle typer byggeri.

Designløsningerne er industrielt produceret, blandt andet ved hjælp af CNC-teknologi. Det betyder, at de kan købes til konkurrencedygtige priser. Alle løsningerne giver oplevelsen af en stor sammenhængende enhed på lofter eller vægge. Det handler kort sagt ikke om pladen, men om fladen.

Tre gange tidligere har produkter fra Troldtekt vundet en German Design Award. Senest i 2019, hvor vores akustikloft med skjult ventilation var blandt vinderne.

 >> Se vores serie af designløsninger