Nye designløsninger høster stor international hæder

22.11.2019

Troldtekt® designløsninger er kåret som vinder af German Design Award 2020. Løsningerne, som giver arkitekter mulighed for at kombinere god akustik med karakterfulde udtryk, har nu modtaget to førende priser fra German Design Council.

I foråret 2019 lancerede vi den nye serie af Troldtekt designløsninger. Siden har serien vundet ICONIC Awards, og nu er designløsningerne også hædret med German Design Councils ypperste pris, German Design Award 2020.

Troldtekt designløsninger har vundet i kategorien ’Excellent Product Design – Material and Surfaces’. Om Troldtekt designløsninger siger juryen:

"Akustikpladerne giver mulighed for at skabe store homogent udseende overflader. Man kan næsten ikke se overgangene mellem pladerne, hvilket får overfladerne til at se meget eksklusive og elegante ud. Pladerne fås i mange forskellige mønstre og farvetoner, som især på grund af de ubrudte overflader skaber et fascinerende visuelt udtryk".

German Design Award 2020 bliver officielt uddelt i februar 2020. Priserne går til projekter og produkter, der kommer med nye, banebrydende bidrag til det tyske og internationale designlandskab.

Designpriser giver stolthed

Med Troldtekt designløsninger kan arkitekter skabe deres egne mønstre og rytmer i designet – og variere og skalere de enkelte design. Alle løsningerne giver oplevelsen af en stor sammenhængende enhed på lofter og vægge. Designløsningerne er industrielt produceret ved hjælp af CNC-teknologi. Det betyder, at de kan købes til konkurrencedygtige priser.

Det er fjerde gang, at et produkt fra Troldtekt vinder en German Design Award. I 2015 vandt den bølgeformede akustikplade Troldtekt® wave, og i 2017 modtog den kubeformede akustikplade Troldtekt® rhombe hæderen. I 2019 var Troldtekts akustikloft med skjult ventilation blandt vinderne.

– Der går en lang udviklingsproces og mange tanker forud for lanceringen af en hel serie af designløsninger. Jeg kunne ikke være mere stolt over den fornemme modtagelse, løsningerne har fået med hele to designpriser inden for det første år. Vi har eksperimenteret med vores kerneprodukt og derudfra skabt en serie, som giver frihed i arkitekturen inden for et budget, hvor mange bygherrer kan være med, siger Peer Leth, adm. direktør i Troldtekt A/S.

>> Se alle Troldtekt® designløsninger