Troldtekt lancerer ny designlinje

13.02.2019

Troldtekt lancerer i foråret 2019 en ny designlinje til dig, der ønsker at give lofter og vægge i arkitekturen et eksklusivt udtryk. Allerede nu kan du se flere eksempler på de nye design, som gør det muligt at skabe dine egne skalerbare mønstre og rytmer i dine projekter.

Troldtekt introducerer den nye designlinje på udstillingen ARCHITECT @ WORK i Stockholm 3.-4. april 2019. Men allerede fra 1. marts 2019 kan du gå på opdagelse i flere af de nye løsninger, når Storkøbenhavns nye byggeudstilling (Architectum) slår dørene op, og når Troldtekt åbner showroom for arkitekter i Aarhus.

Med de nye løsninger kan du kombinere den gode akustik fra Troldtekt træbeton med karakterfulde udtryk. Du kan variere og skalere de enkelte designløsninger, så de giver oplevelsen af en stor sammenhængende enhed på lofter eller vægge. Det handler ikke om pladen, men om fladen. 

Velkendte fordele med ny fleksibilitet

Troldtekt A/S og adm. direktør Peer Leth har store forventninger til den nye designlinje.

– Målet er, at vi appellerer bredt til både arkitekter og bygherrer. De nye løsninger kombinerer alle de velkendte fordele fra Troldtekt akustikplader med en bred vifte af fleksible designmuligheder. Vores produktudviklere har lagt stor kreativitet og hårdt arbejde i den nye linje, siger Peer Leth, adm. direktør i Troldtekt A/S.

– Fælles for alle de nye løsninger er, at vi på vores nye, fuldautomatiserede fabriksanlæg kan producere dem industrielt og til meget konkurrencedygtige priser, tilføjer Peer Leth.