Udstilling og showroom med Troldtekt

12.02.2019

1. marts 2019 åbner Architectum - Storkøbenhavns nye inspirationshus inden for byggeriet. Her har Troldtekt en fast stand, hvor besøgende kan opleve en bred vifte af akustikløsninger. Desuden åbner Troldtekt et nyt showroom for arkitekter i Aarhus.

OBS: Showroomet i Architectum er lukket, men vi åbner snart et nyt Troldtekt showroom i hjertet af København.

Arkitekter, håndværkere, bygherrer og forhandlere i hovedstadsområdet får nu bedre muligheder for at opleve Troldtekts brede sortiment af akustikløsninger. 1. marts 2019 åbner den nye byggeudstilling Architectum på Vallensbækvej 26-28 i Brøndby. Her er fem af byggeriets materialeproducenter gået sammen om at vise deres løsninger frem i elegante rammer.

– Det har længe været et ønske for os at åbne et showroom i København, hvor vi har en stor del af vores gode kunderelationer. Én ting er at se vores løsninger i brochurer eller online, noget andet er at opleve dem på tæt hold i en samlet udstilling, siger Bo Pedersen, salgschef i Troldtekt A/S.  

På Troldtekts udstilling kan du opleve de klassiske Troldtekt akustikplader i forskellige farver, strukturer og kantudformninger. Desuden kan du se en række nye designløsninger, som giver stor fleksibilitet til at designe unikke vægge og lofter.

>> Læs også mere om Troldtekt udstillingen i Architectum her

Stor variation i showroom for arkitekter

Også i Troldtekts kontordomicil i det sydlige Aarhus åbner en ny udstilling. Her er der tale om et showroom for arkitekter, som med egne øjne og ører kan opleve det brede sortiment af Troldtekt akustikløsninger.

Ligesom i Architectum vil der i det nye showroom være udstillet både velkendte Troldtekt løsninger og udpluk fra den helt nye linje af designløsninger. Med de nye design kan du kombinere den gode akustik fra Troldtekt træbeton med karakterfulde udtryk. Du kan variere og skalere de enkelte designløsninger, så de giver oplevelsen af en stor sammenhængende enhed på lofter eller vægge.

– Vi har i de seneste måneder set frem til at vise arkitekterne en verden af fleksible akustikløsninger samlet på ét sted. Vi har lagt mange ressourcer i både design og udførelse af det nye showroom, hvor det er vigtigt for os at vise den store variation i vores løsninger, siger Peer Leth, adm. direktør i Troldtekt A/S.

Han tilføjer, at Troldtekt i det nye showroom blandt andet vil holde arrangementer for arkitekter.

>> Læs mere om det nye showroom i Aarhus