Troldtekt er Årets Boligfavorit i kategorien indeklima

I november har besøgende på boligmediet idenyt.dk stemt på deres boligfavoritter i 2022. Designløsningen Troldtekt v-line tog førstepladsen i kategorien indeklima.

30.11.2022
Idenyt Boligfavoritter

Med sine diskrete spor i overfladen giver Troldtekt v-line en karakterfuld og ensartet loftsflade, som samtidig sikrer et sundt indeklima med god akustik. Den nye designløsning er faldet i god smag hos boligmediet idenyts brugere. De har kåret Troldtekt v-line som Årets Boligfavorit 2022 i kategorien indeklima.

Troldtekt v-line findes i to varianter:

  • Troldtekt v-line 1way, som giver et roligt udtryk med lange gennemgående linjer, som man også kender fra listelofter.
  • Troldtekt v-line 2way, hvor de langsgående spor bliver brudt af tværgående spor, hvor pladernes ender mødes. Især en hvid eller lys variant af 2way giver et karakterfuldt mønster i rummet.

Årets Boligfavoritter blev kåret i 14 kategorier, og idenyts jury havde nomineret et udvalg af de indstillede i hver kategori. Troldtekt v-line var også nomineret i kategorien indretning.

En mere konkurrencedygtig pris

Med de fræsede spor bygger Troldtekt v-line videre på udtrykket fra de populære designløsninger Troldtekt line og Troldtekt line design, der har været på markedet siden 2019.

Troldtekt v-line er baseret på de klassiske 25 mm Troldtekt plader, mens de øvrige løsninger i designserien er baseret på 35 mm plader. Varianterne af v-line er dermed lettere i vægt og kan også produceres til en meget konkurrencedygtig pris.

Ligesom de øvrige Troldtekt akustikplader består Troldtekt v-line af dansk træ og cement. Pladerne har opnået guldcertificering efter det bæredygtige designkoncept Cradle to Cradle – og de er indeklimamærket efter Dansk Indeklima Mærkning.

Oplev Troldtekt v-line i showrooms

Du kan opleve Troldtekt v-line i et af Troldtekts tre showrooms:

  • København: Gardergården, Vestergade 20C, 2. sal, København K.
  • Aarhus: Sletvej 2A, Tranbjerg J. 
  • Middelfart: Byggecentrum, Hindsgavl Allé 5, Middelfart

Læs mere, og se åbningstiderne i de tre showrooms