Ny økonomichef hos Troldtekt A/S

Claus Juhlin er ny it- og økonomichef hos Troldtekt, som leverer akustikløsninger til alle typer arkitektur. I 2018 vil han være med til at lede virksomheden gennem en fabriksudvidelse for 170 millioner kroner. Han kan desuden trække på sin erfaring, når Troldtekt vokser internationalt.

21.11.2017

44-årige Claus Juhlin står fra november 2017 i spidsen for Troldtekts it- og økonomiafdeling. Der er et stærkt match mellem den nytiltrådte it- og økonomichefs kompetencer og hans nye arbejdsgivers aktuelle vækst.

– Vi har søgt en profil, der har erfaring med internationale datterselskaber, koordinering af store interne projekter og den daglige drift i en produktionsvirksomhed. Alt det har vi fået opfyldt med ansættelsen af Claus, siger Peer Leth, adm. direktør hos Troldtekt A/S.

Stor udvidelse på vej
En af Claus Juhlins første store opgaver bliver at bidrage til Troldtekts omfattende fabriksudvidelse i Troldhede. Her investerer Troldtekt 170 millioner kroner i at fordoble kapaciteten. Byggeriet er netop sat i gang, og den ekstra produktionslinje forventes i drift fra starten af 2019.

– Vi producerer døgnet rundt alle ugens dage, men har svært ved at følge med markedets efterspørgsel efter akustikløsninger. Vi vokser i Danmark og på vores øvrige hjemmemarkeder, Tyskland og Sverige. Derfor er der behov for en stor investering, og jeg er glad for, at vi har Claus med om bord i den proces. Både fordi han er stærk på rapportering og kommer fra en virksomhed, der også opererer internationalt, siger Peer Leth. 

En virksomhed med sunde værdier
Claus Juhlin har de seneste syv år været CFO i Jensen Metal A/S, der er en dansk produktionsvirksomhed med international produktion. Tidligere har han blandt været ansat hos Kosan Crisplant. Claus Juhlin har en HD-uddannelse i regnskab og økonomistyring samt en HA-uddannelse i it.  

– Troldtekt er en spændende virksomhed med sunde værdier inden for innovation og socialt ansvar. Når man vokser i Troldtekts tempo, er der behov for at optimere forretningsprocesserne, så mål og nøgletal hjælper til at holde fokus i den daglige drift. Den opgave glæder jeg mig til at løfte sammen med mine engagerede kolleger, siger Claus Juhlin.

Troldtekts tidligere økonomichef, Ulla Nørgaard Jensen, fortsætter i virksomheden som intern teamleder. Ulla Nørgaard Jensen har netop fejret 20 års jubilæum i virksomheden, og hun har selv ønsket, at en ny it- og økonomichef løfter Troldtekt mod yderligere vækst og internationalisering.

FAKTA OM TROLDTEKT A/S:

  • Troldtekt A/S er førende udvikler og producent af akustikløsninger til lofter og vægge.
  • Siden 1935 har naturmaterialerne træ og cement været råvarerne i produktionen, som foregår i Danmark under moderne, miljøskånsomme forhold.
  • I sortimentet er også specialløsninger, der kombinerer akustikloftet med f.eks. ventilation.
  • Troldtekts forretningsstrategi er tilrettelagt med designkonceptet Cradle to Cradle som det centrale element for at sikre miljømæssige gevinster frem mod 2022.

YDERLIGERE INFORMATION:
Adm. direktør i Troldtekt A/S Peer Leth: 8747 8130 // ple@troldtekt.dk     
Marketing- og kommunikationschef Tina Snedker Kristensen: 8747 8124 // tkr@troldtekt.dk 

44-årige Claus Juhlin står fra november 2017 i spidsen for Troldtekts it- og økonomiafdeling. Der er et stærkt match mellem den nytiltrådte it- og økonomichefs kompetencer og Troldtekts aktuelle vækst.
Luftfoto af Troldtekt A/S, Troldhede, copyright© Hunderup Luftfoto