Ny salgschef hos Troldtekt A/S

29.10.2019

Ole Tønning Villumsen er Troldtekts nye salgschef med ansvar for det danske marked. Han ser frem til at arbejde med et dansk produkt, som giver en bred vifte af muligheder. Selv har han over 25 års brancheerfaring - og i sit nye team en stærk bagkæde med de to tidligere salgschefer.

Fra og med oktober har 52-årige Ole Tønning Villumsen skiftet facadeløsninger af stål ud med akustiklofter af træbeton. For Troldtekts nye salgschef ligger der mere end blot et nyt produkt i skiftet fra jobbet som dansk landechef hos Tata Steel.
 
– Jeg er fascineret af både produktet og virksomheden Troldtekt. Vi har at gøre med et kendt brand, som passer spot on, når det gælder de aktuelle byggetrends inden for akustikregulering, design og bæredygtighed. Og så er Troldtekt en veldrevet virksomhed, hvor jeg allerede fra dag ét har mærket en positiv stemning, siger Ole Tønning Villumsen.

Han hæfter sig ved de mange muligheder, der er forbundet med de klassiske Troldtekt plader af træ og cement.

– Troldtekt er et naturprodukt, som giver en imponerende vifte af muligheder med forskellige farver og strukturer, integreret ventilation og ikke mindst de nye designløsninger, som jeg glæder mig til at udbrede på det danske marked. Dertil kommer, at vi arbejder systematisk med cirkulær økonomi og dokumentation af vores bæredygtige indsatser, hvilket kun bliver endnu mere afgørende parametre med regeringens nye klimamål, siger han. 

Dansk produktion og et stærkt team

Når det gælder virksomheden, hæfter Ole Tønning Villumsen sig især ved to styrker:

– Jeg glæder mig over at komme til en virksomhed, hvor produktionen er tæt på, og hvor råvarerne er danske. Fabrikken er imponerende med automatisering og robotteknologi. En dansk fabrik giver også mulighed for at tage arkitekter og entreprenører med på besøg, så de kan se, hvordan produktet bliver skabt.

Som den anden styrke fremhæver han teamet, som tæller alt fra en 40-års jubilar til en hel række nyansatte kolleger. Jubilaren, som fejrer 40 år hos Troldtekt fredag den 1. november, er Hans Peter Aarslev. Han var salgschef frem til 2010, hvor han valgte at overlade stafetten til Bo Pedersen. Også Bo Pedersen har nu efter ni år på posten valgt at skifte rollen som salgschef ud med et job som projektkonsulent i Sydjylland og på Fyn.

– At begge mine forgængere stadig er i virksomheden, giver unikke muligheder. De har en masse relationer og hele historikken omkring produkter og kunder, som jeg kan trække på, siger Ole Tønning Villumsen.

Forståelse for kunder og kultur

Lidt længere henne ad gangene på Sletvej i det sydlige Aarhus glæder adm. direktør Peer Leth sig over ansættelsen af den nye salgschef.

– Med Ole har vi fået en kapacitet, som har lang erfaring med rådgiverrelationer og salg via byggemarkeder. Men vi har også fundet en sympatisk kollega, som viser stor forståelse for vores kultur og værdier, og som sætter kunderne i centrum. Han er den helt rigtige til at fortsætte vores positive udvikling på det danske marked, siger Peer Leth.

FAKTA OM OLE TØNNING VILLUMSEN:

  • Ny salgschef hos Troldtekt A/S per 1. oktober 2019.
  • Kommer fra en stilling som Country Manager hos Tata Steel, hvor han arbejdede i syv år.
  • Har derudover blandt andet arbejdet hos Suntex, Inbogulve, VELFAC og det daværende Lauge Juul’s Tegnestue.
  • Er uddannet bygningskonstruktør og har suppleret med uddannelser inden for salg, organisationsudvikling, coaching og ledelse.

FAKTA OM TROLDTEKT A/S:

  • Troldtekt A/S er førende udvikler og producent af akustikløsninger til lofter og vægge.
  • Siden 1935 har naturmaterialerne træ og cement været råvarerne i produktionen, som foregår i Danmark under moderne, miljøskånsomme forhold.
  • I sortimentet er også specialløsninger, der kombinerer akustikloftet med f.eks. ventilation.
  • Troldtekts forretningsstrategi er tilrettelagt med designkonceptet Cradle to Cradle som det centrale element for at sikre miljømæssige gevinster frem mod 2022.

YDERLIGERE INFORMATION:

Adm. direktør i Troldtekt A/S Peer Leth: 8747 8130 // ple@troldtekt.dk       
Marketing- og kommunikationschef Tina Snedker Kristensen: 8747 8124 // tkr@troldtekt.dk