Klubstemning på Uno Más

I den kombinerede barbersalon og bar på Aarhus Ø er man på fornavn med de fleste kunder, der gerne kombinerer en klipning med en øl.

Akustiklofter fra Troldtekt i restaurant

Uno Más er flyttet fra én kajkant til en anden på Aarhus Ø. Stedet åbnede i 2019 ved Bassin 7 sammen med en række andre små steder langs Havnebadet. På den nye beliggenhed ved den nordligste kajkant af Aarhus Ø i bygningskomplekset Lighthouse, fordeler Uno Más sine aktiviteter på to etager.

I stueetagen finder man café og bar med udsigt til havnepromenaden, skoven og havet. Overetagen er indrettet til barber- og klippesalon med plads til at følge sportsudsendelser på et stort tv. Mellem de to etager er der åben forbindelse, der giver en særlig stemning af liv på begge etager.

 

Troldtekt går igen

I det tidligere Uno Más ved Bassin 7 var de midlertidige rammer indrettet med Troldtekt lofter, og det samme er tilfældet i de nye lokaler. Disse lokaler har dog en helt anderledes karakter, og denne gang blev det sort Troldtekt line i nogle afgrænsede felter. Herved er Troldtekt med til at give stedet en god akustik, men understøtter også stedets hyggelige stemning.

De grafiske linjer og de synlige afslutninger giver stedet en grafisk kant, der fint stemmer overens med det øvrige interiør. I det nye Lighthouse byggeri er der anvendt Troldtekt i flere forskellige rum, fra opgange til beboerhus og de mange lejemål i byggeriets base.