Rammer til sport og leg i Toftanäs’ nye hal

Den nybyggede sportshal i Toftanäs er nyt samlingspunkt for skolens sportsaktiviteter. Robuste Troldtekt akustikplader sørger for rammer med god akustik.

Toftanässkolan i Malmø har fået en ny sportshal – til glæde for både elever og borgere i området, som nu har mulighed for at dyrke en bred vifte af sportsaktiviteter. Bygningen, som er tegnet af Arkitektgruppen i Malmø, rummer en håndboldhal i fuld størrelse, et klublokale med tilhørende café, fire omklædningsrum og et aktivitetsrum.

Hallen er designet i lyse og rolige farver i blå og grålige toner, men hvor dørene til omklædningsrummene er røde, orange og brune, hvilket giver et legende udtryk.

 

Hal uden unødvendig støj

Et af de mest larmende områder på en skole er ofte sportshallen. I loftet er der derfor monteret hvidmalede Troldtekt akustikplader, som sørger for at skabe et behageligt lydmiljø i hallen. Ud over at akustikpladerne absorberer støjen fra leg og idrætsaktiviteter, er Troldtekt særdeles velegnet i sportshaller, da pladerne er robuste og testet til at tåle hårde boldskud.