Filmkategorier

Produktionen af Troldtekt®

Tag på en rundtur i vores produktion og se, hvordan Troldtekt akustikplader bliver til - hele vejen fra naturlige råvarer til det endelige produkt.

Troldtekt, The production of Troldtekt

Bæredygtighed

Med Cradle to Cradle-principperne som strategisk styringsredskab har Troldtekt fuldt fokus på bæredygtighed lige fra udvinding af råstofferne over produktionen til brug og nyttiggørelse af de udtjente akustikplader. Se mere i disse film.

Troldtekt, Sustainability videos

Akustik

God akustik er vigtig for trivslen både i hjemmet, i skolen og på arbejdet. Bliv klogere på betydningen af god akustik og få en introduktion til de vigtigste grundbegreber.

Troldtekt, acoustics videos

De har valgt Troldtekt®

Lad dig inspirere af disse film med familier, der fortæller deres historier om akustikken i deres hjem både før og efter, de fik Troldtekt akustiklofter.

Troldtekt, cases videos

Produkter

Få en præsentation af de naturlige akustikløsninger fra Troldtekt samt de mange muligheder for at kombinere vores akustikplader med bl.a. indbyggede højttalere og ventilation.

Troldtekt, product videos

Montering

Få råd og vejledning til korrekt montering af Troldtekt akustikløsninger.

Troldtekt, installation videos

Konkurrencer & Awards

Film om Troldtekts konkurrencer og awards; "Vind et Troldtekt loft", Wood Wool Award og Troldtekt Award. Se præsentationer af konkurrencerne og tidligere vindere.

Troldtekt, competition videos

Tekstet for hørehæmmede

Flere af vores Troldtekt film er også tekstet for hørehæmmede. Du finder dem alle her.

Troldtekt, texted videos